Weekend-ul asta ma gasiti la targ!

Ce faceti weekend-ul asta? 
Eu am o invitatie pentru voi, cei din Constanta, sau care sunteti in trecere pe aici... 
Ce-ati zice daca mi-ati face o vizita la targul de produse handmade la care voi participa?

Ce? Cum? Cand? Unde?
Targul este organizat de cei de la "La vie en rose" intre 3 si 5 decembrie, la Carrefour, in galeriile Tom, in dreptul  celei de-a doua intrari. Programul este mai de la 10 la 22:)

Va voi astepta cu sapunuri naturale, unturi de corp, massage bar, balsam de buze, accesorii pentru baie crosetate manual si niste seturi  de produse frumos ambalate, perfecte pentru a fi facute cadou de Mos Nicolae... Sigur va veti gasi ceva pe plac:)

Va astept!




7 comentarii:

  1. Vreau şi eu târguri homemade la Craiovaaa :((.

    RăspundețiȘtergere
  2. Mi-ar placea sa trimiti si la targul din Sibiu mai multe produse. :)

    RăspundețiȘtergere
  3. @Bianca : Pai fi tu cea care face primul pas si ia initiativa..sigur sunt si la Craiova artizani dornici sa-si expuna lucrarile:)

    @Khaarsha: Ce produse sa mai trimit la Sibiu? Ca sunt de toate acolo...cu exceptia chestiutelor noi pe care le-am facut saptamana asta:)

    RăspundețiȘtergere
  4. Pe langa altele care le vad in stoc si le vreau, sapunul "Bunatati din stup" se mai face, daca da pe cand va fi gata ?

    cu multumiri.

    RăspundețiȘtergere
  5. Poi nu-s de toate...Doar cateva sapunuri, unt de corp, bara de masaj si balsam de buze. Din cate intelesesem io, ai mai multe produse .Asta daca nu cumva incurc borcanele, caz in care scuze ca te bat la cap. :) Deocamdata, sunt recunoascatoare si pantru alea pe care le-ai trimis. M-am indragostit de untu'ala. :D

    RăspundețiȘtergere