Seturi - sapunuri naturale si accesorii pentru baie

Acuma la ceas tarziu, am inaugurat o noua categorie in e-shopul nostru - seturi de produse pentru toate gusturile si mofturile, perfecte pentru a fi oferite drept cadou.




Fiecare tip de sapun si accesoriu din set este la alegerea voastra si, chiar daca nu sunt acoperite toate mofturile si gusturile, adresa noastra de mail este deschisa pentru a ne pune la curent cu cele mai nastrusnice dorinte.



Avem pentru voi si niste chestiute noi si dragute atasate seturilor: prosopele pentru fata personalizate cu broderii crosetate manual...arata adorabil, va zic!:)

Siii...pentru ca tot vine vara si e din ce in ce mai cald si simtit din ce in ce ma mult nevoia de chestii proaspete, racoritoare si fresh, am incropit si un set de trei sapunuri naturale care sa va ajute sa intrati in "summer-mood": Cucumber splash, Sea Breeze si Green Poppy, care impreuna formeaza asa-numitul-de-mine Summer Pack, kitul de clabuci pentru o vara fierbinte.


Pe toate le gasiti aici. 
Enjoy!

2 comentarii:

  1. ce dragute sunt prosopelele...ceva cu mov mi-ar placea si cucumber splash si sea breeze :) poppy nu imi pot imagina cum miroase..

    RăspundețiȘtergere
  2. Ma bucur ca iti plac!
    Green Poppy miroase discreto-fresh...:)
    Pup!

    RăspundețiȘtergere