Participam la V for Verde - targul mintilor deschise!

V for Verde este fratele mai mic si mai verzuliu al lui V for Vintage, binecunoscutul si mult asteptatul targ de moda bianual din Bucuresti. Noi ne chinuim de ceva vreme sa participam la V for Vintage insa pana acum sortii nu au fost de partea noastra....toamna trecuta intamplarea a facut ca V for Vintage sa se desfasoare in aceeasi data cu un alt eveniment la care participam, iar in primavara aceasta targul a fost exact in ziua in care am avut festivitatea de absolvire la facultate.

Asa ca inchipuiti-va bucuria noastra cand am aflat ca sectiunea de bio & natural de la V for Vintage va deveni un targ de sine statator, un targ verde si vesel care promoveaza o viata sanatoasa sub toate aspectele sale - de la alimetatie si cosmetica pana la gandirea pozitiva si acea atitudine sanatoasa de a imbratisa si a te bucura de viata sub toate aspectele ei. Am acceptat fara sa stam pe ganduri invitatia de a participa la V for Verde!


Gandindu-ne la V for Vintage, cred ca toata lumea are asteptari mari de la V for Verde si sunt absolut convinsa ca acestea nu ne vor fi deloc inselate, asa ca notati-va data de 30 septembrie in calendar si veniti cu mic cu mare in cel mai verde-aprins loc din Bucuresti. Noi vom fi acolo si va vom astepta cu muuulte bunatati!

Iata datele oficiale despre targ:

Duminica, 30 septembrie 2012 intre orele 11 si 20:00, prima editie V for VERDE transforma Villa Barrio (strada Biserica Amzei, nr. 30) in cel mai verde-aprins loc din Bucuresti. Targul mintilor deschise e manifestul oamenilor care stiu sa se bucure de viata in ciuda orasului gri, deadline-urilor si traficului.
V for VERDE e targul care te vrea vesel, activ si alert. Ateliere de gatit, retete raw vegane, degustari si vanzare de bunatati bio, intalniri cu designeri romani de haine si accesorii, demonstratii de pictura si un concurs de frumusete pentru biciclete, toate se intampla intr-un singur loc pentru ca tu sa te bucuri de o viata frumoasa. 

Demograficele sau statisticile despre sanatate pe care le tot intalnim sunt doar cifre, iar noi credem ca oamenii sunt mult mai mult decat atat. Insusi locuitorii orasului o demonstreaza: oameni in viata carora au loc si noptile tarzii, si compotul de la tara. Oameni care isi impart camara intre gemuri facute de bunica si sticlele de vin rosu de colectie. Oameni care merg cu bicicleta pana in club. Oameni care citesc etichetele produselor. Oameni care au copii frumosi si suflet de copil frumos. 

Pentru fiecare parte din ei, V for VERDE a pregatit desfatari:
Pentru maini - demonstratii de gatit cu Bacania Veche si ateliere de gatit raw
Pentru gust – bunatati traditionale, ciocolata cruda, dulciuri de casa, briose, produse raw, retete dulci, sarate sau picante, condimente
Pentru trup – cosmetice bio si organice, produse pentru detoxifiere, suplimente nutritive
Pentru ochi – demonstratii de pictura pe portelan cu Wagner Arte Frumoase si Povesti, concurs de frumusete pentru biciclete cu Biciclete Pegas
Pentru trup – haine, accesorii si obiecte semnate de designeri romani
Pentru joaca – ilustratii, produse din lut, papusi si pernute cusute de mana

Funde, flori, fete sau baieti, melodii sau cantareti, orice este permis pentru a-ti face bicicleta sa radieze de frumusete si sa se imbujoreze de emotie in cadrul concursului de frumusete pentru biciclete. Cea mai frumoasa, duioasa, sensibila si talentata bicicleta va primi ovatii la scena deschisa si un premiu special din partea Biciclete Pegas.  

Cu un vizual semnat de artistul ilustrator Madalina Andronic, prima editie V for VERDE isi asteapta vizitatorii in data de 30 septembrie la Villa Barrio (strada Biserica Amzei, nr. 30). Intrarea se face in baza biletului de intrare in valoare de 10 lei. Detalii apetisante despre cum sa te bucuri de viata pe www.vforverde.ro.

V for VERDE is
Laura Calin
Martha Botezatu
Call 0724.228.626
Write vforverde@gmail.com

Un comentariu: