Newsletter cu surprize

Azi e 1 noiembrie, asa-i?
Sa va spun un secret, luna noiembrie este o luna tare speciala pentru noi...avem zile de nastere, avem aniversarea Jovis si alte cateva zile importante de sarbatorit. Asa ca ne-am gandit sa le sarbatorim cu voi, ca doar gandurile bune si fericirea trebuie impartasite, nu? :)


Si vom impartasi bucuria cu toti abonatii newsletter-ului nostru, prin reduceri si concursuri saptamanale dedicate exclusiv acelora dintre voi care v-ati inscris la newsletter. Vom avea discount-uri la anumite produse, coduri de reduceri speciale, vouchere cadou, mici concursuri cu premii & more trimise exclusiv pe mail, pe parcursul intregii luni noiembrie.

Sunteti curiosi? Trebuie doar sa asteptati newsletterul nostru cu surprize si apoi sa va bucurati de ele. Daca inca nu sunteti abonati la newsletter-ul Jovis, puteti face acest lucru chiar acum prin intermediul formularului de pe site-ul nostru (in partea stanga) sau pe pagina noastra de Facebook, la Abonare newsletter.

sursa
Vrem sa le multumim cu aceasta ocazie celor 400 de abonati care ne-au acordat increderea pana in prezent si care primesc periodic toate noutatile si ofertele noastre. Nu trimitem emailuri dese si agasante asa ca have no fear, inbox-ul vostru va rasufla in continuare linistit :P

Bisous, dragii mei! :*


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu