Decembrie - luna cadourilor, luna promotiilor, luna concursurilor

O sa incep prin a spune, cu o mica intarziere, ce-i drept, LA MULTI ANI Romaniei si tuturor romanilor!

Da, iata ca a sosit si luna decembrie, luna cadourilor, pe care aici la Jovis am hotarat sa o botezam si luna promotiilor si luna concursurilor. Suntem recunoscatori ca ati fost alaturi de noi pe tot parcursul anului 2012 si ca vizitati magazinul nostru si acum in prag de sarbatoare, si cum altfel sa va multumim decat printr-o luna decembrie incarcata de oferte, reduceri si promotii?
Ca si anul trecut, si acum am pregatit Calendarul promotiilor, pentru a sti exact ce va asteapta. Il puteti consulta pe site-ul nostru. Asadar, incepem maine cu 3 zile de oferta 4+1 gratis la toate gamele de sapunuri!

De asemenea, pentru ca stim ca multi dintre voi sunteti in cautare de cadouri pentru cei dragi, noi va oferim serviciul de impachetare de cadou in mod gratuit. Pur si simplu alegeti produsele si noi le vom imbraca in straie de sarbatoare, gata de a fi oferite.

*Daca doriti sa oferiti cadou celor dragi produse Jovis, va recomandam sa plasati comanda din timp, pana pe data de 17 decembrie, pentru a fi siguri ca va ajunge in timp util.


In plus, pe tot parcursul lunii decembrie, in fiecare zi de joi, vom organiza pe pagina noastra de Facebook cate un concurs cu premii. Nu vreti sa ratati asta! Si apropo de concursuri, chiar acum avem unul in desfasurare in colaborare cu blogul Lecturi de mamica. Check it out! ;)

So, cum vi se pare planul nostru pentru luna decembrie?


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu