Castigatorii concursului si o SURPRIZA !

A sosit si momentul anuntarii castiatorului concursului nostru. Inainte de asta tinem sa va multumim pentru toate pozele frumoase pe care ni le-ati trimis si care au dat un suflu proaspat, de primavara paginii noastre de Facebook :)

CASTIGATOARE NR 1, aleasa dupa numarul de like-uri primite de catre poza sa, este Naomi Munteanu. Felicitari, Naomi, nu-i de mirare ca poza a primit atatea like-uri avand in vedere dulceata ta de fetita!


CASTIGATOAREA NR 2 a fost aleasa de noi, pe baza pozei care ne-a placut cel mai mult si a fost o decizie taaaare tare grea, ne-am tot gandit si razgandit insa pana la urma ne-am oprit asupra fotografiei trimise de Raluca Popa. Felicitari, Raluca!


 CASTIGATOAREA NR 3 a fost aleasa cu ajutorul random.org iar el a decis sa se opreasca la nr 39, adica la Andreea Mailat. Felicitari Andreea!

 


Felicitari inca o data castigatoarelor! Asteptam de la voi un mail la office@jovis-homemade-beauty.ro in care sa ne dati datele petru livrarea premiului.

Si avem o surpriza si pentru toti ceilalti care au fost tentati de premiile concursului nostru, seturile de ingrijire pentru fiecare tip de ten. Acum puteti gasi aceste seturi in magazin la un pret special, cu 15% mai mic decat daca ati fi cumparat produsele separat. Asadar ce alegeti, setul pentru ten mixt/gras, cel pentru ten normal sau ten uscat/matur? (click pe poza pentru a ajunge la produsul din magazin)




Daca ti-a placut articolul nu uita sa-l distribui si prietenilor tai!


2 comentarii: