Unt de avocado

Untul de avocado, obtinut din fructele de avocado (Persea Gratissima), are o textura foarte cremoasa si excelente proprietati de hidratare pentru piele, se intinde si se absoarbe foarte usor asigurand pielii si factor de protectie solara natural. Este bogat in vitaminele A,B,G si E si nu este un ingredient comedogen (nu blocheaza porii si nu duce la aparitia punctelor negre).

Ceea ce imi place cel mai mult la acest unt este faptul ca la temperatura camerei are exact textura unei creme de corp, moale si delicat, putand fi folosit ca atare, fara sa fie "diluat" cu alte uleiuri, fara sa fie incalzit in palme pentru a se topi...are textura perfecta, se absoarbe incredibil de repede si pe langa acest lucru mirosul
sau este foarte foarte slab, aproape imperceptibil, neutru, deci il puteti personaliza cu orice ulei esential doriti fara prea mari batai de cap.

Poate fi folosit cu succes pentru hidratarea corpului si a fetei, ca si masca de par, in special pentru cel uscat si degradat, precum si in diverse preparate cosmetice.




2 comentarii:

  1. Salut :),
    Am vazut intr-o postare mai veche ca intentionai sa faci un sapun de trandafiri:D..au fost doar pt targuri :( sau inca nu e gata? ador trandafirii si mi-ar placea ff mult un asemenea sapun(visez la unul cu lapte si ulei de trandafiri).Revenind la prezent:D,abia astept sa apara iar in magazin acele bilute fantastice pt baie;;)
    Un week-end cat mai placut!
    Ana Maria

    RăspundețiȘtergere
  2. @Ana Maria:
    Sapunul cu trandafiri a fost facut, nu neaparat pentru targuri, insa pentru ca nu am facut foarte mult s-a vandut rapid si nu am mai apucat sa il postez si pe blog sau pe Breslo...dar il voi reface deoarece mai am trandafiri:)

    RăspundețiȘtergere