Spiridusii lucreaza de zor

Intotdeauna mi-a placut Craciunul si, mai presus decat ziua propriu zisa de Craciun, pregatirile pentru aceasta. De cand incepe luna decembrie, parca prin vene imi curg scortioara si portocala, vin fiert si aromat, sarmalute in foi de varza, mamaliga aburinda, miros de brad (desi in ultimii ani am apelat la unul ecologic), nuci prajite, obraji rosii si colinde. Iar toate aceste amintiri sunt vegheate de privirea blanda a celor care mi-au oferit cele mai frumoase sarbatori de Craciun din viata mea, bunicii mei. Imi amintes cu atata drag si dor de odaia mica si scunda in care ne adunam cu totii in jurul unei mese mici dar plina de bucate alese, plina de veselie, plina de dragoste pentru ceea ce inseamna familie... cuvintele nu pot descrie ce au imprimat in sufletul meu acele vancante de iarna petrecute la bunici. Au trecut, s-au dus, nu mai sunt...nici vacantele, nici bunicii...a ramas doar dorinta mea de a invia sentimentele traite atunci cu ocazia fiecarei sarbatori de Craciun...

Dar hai sa evitam totusi butoiul cu melancolie:) La Jovis Homemade Beauty e agitatie mare...spiridusii lucreza de zor in atelierul mosului si misuna de colo colo, ca sa va pregateasca cele mai frumoase daruri pentru sarbatorile de iarna! Unii sunt cu inovatia si striga Evrika de fiecare data cand le vine o idee pentru un produs miraculor, altii nu au atata sclipire si stau la impachetat produse, unul cate unul, altii sunt imbracati in halate albe si prepara de zor potiuni magice in micul atelier aromat, o alta grupa de spiridusi se ocupa de colete iar altii asambleaza seturi cadou pentru Craciun care sa satisfaca si cele mai exigente dorinte...mai sunt cativa care se gandesc ce cadouri sa ofere clientilor fideli acum la sfarsit de an:)  Nu conteaza cearcanele acumulate, nu conteaza oboseala si lipsa timpului liber, spiridusii fac asta din placere, pentru Craciun. Iar eu nu le dau pace deloc, tot timpul ii zoresc: Haideti ca acus vine decembrie si noi nu avem totul pregatit! Ei trag aer in piept, si lucreaza cu mai multa verva:) Ce m-as face fara spiridusii mei?!

Lasand spiridusii, renii si sania Mosului deoparte, sunt obosita...foarte obosita. In ultimele patru zile am lucrat foarte mult si voi continua sa fac asta si azi si maine si restul saptamanii... de asta sunt absenta din mediul online, de asta mai bate vantul prin magazin. Si tot de asta veti putea gasi produsele Jovis la targul de Craciun de la Sibiu, targ ce dureaza o luna, de pe 27 noiembrie pana pe 27 decembrie, si de desfasoara in Piata Mare, in fiecare zi intre orele 10 si 21:) 

Am si o veste proasta. Sambata, m-am apucat eu cu pasiune sa prepar o tura de Shea Radiance pentru care cererile curg neincetat...buuun, am pregatit fiecare ingredient, am pregatit ustensilele, m-am pregatit sufleteste si cand sa pregatesc si recipientele in care urma sa torn crema, stupoare! Am descoperit ca cei de la firma de la care comandasem cutiutele au uitat sa imi trimita cam 150 de capace si uite-asa m-am treziteu cu 150 de cutii fara capace, 150 de cutii inutile!!! Acum sa vedem cum si cand rezolv problema... sorry, guys, stiu ca va dezamagesc...:(

In tehnica sandwich, dupa vestea proasta trebuie sa urmeze din nou una buna dar din pacate nu o am asa ca o sa termin intr-o nota neutra. 

Eu am o problema cu ambalajele, ma enerveaza, multe mi se par inutile, produc deseuri degeaba, nu aduc nici un beneficiu...inafara de cel estetic, de', se considera ca o crema este mai apetisanta daca acea cutiuta de plastic sau sticla este introdusa intr-o cutiuta de carton, care este  invelita in celofan care mai are si o fundita rosie deasupra. 
La Jovis Homemade Beauty  incerc sa promovez produse cu ambalaj cat mai redus si mai putin pompos, reciclabil daca se poate, care sa poata fi folosit si in alt scop dupa ce "dezbracati" produsul de el. Marea mea problema o reprezinta insa ambalajele sapunurilor, pentru care am evitat sa apelez la o cutie de carton, sau la prea multe hartiute frumos colorate, sau la tipla, sau la mai stiu eu ce...banda de hartie care le este ambalaj acum reprezinta ceva provizoriu, pana cand voi gasi solutia perfecta, atat ca pret, ca usurinta in ambalare si ca utilizare in alte scopuri. Si cred ca am gasit-o asa ca sper ca din decembrie toate sapunurile sa aiba niste "hainute" noi, mai deosebite:)

Gata, revin la munca mea...the night is still young;)
Noapte buna!

13 comentarii:

  1. Musai sa aduci la Sibiu cat mai multe alea, ca vreau sa incerc din fiecare. :D

    RăspundețiȘtergere
  2. ...Inclusiv hidratant solid pentru corp sa trimiti la Sibiu. :D

    RăspundețiȘtergere
  3. Ce articol frumos...
    Cu toate ca eu nu am spiridusi care sa faca treaba ca ai tai, si eu simt cum se apropie sarbatorile..
    Mai lipseste doar zapada, ca sa fie un Craciun perfect.

    P.S. Am inceput sa tremur cand am citit ca de sambata vor fi produsele tale la Sibiu. I can't wait!
    Imi pare rau pentru recipientele fara capace. Cred ca au simtit cat de mult ne dorim cu totii crema si din asta cauza nu v-au trimis capace. :-w
    Spor la treaba! O sa ai nevoie..

    RăspundețiȘtergere
  4. De 2 saptamani astept crema Shea Radiance :((, ai pus-o vreodata pe Breslo si a trecut asa de repede, incat a scapat si de desele mele verificari?

    RăspundețiȘtergere
  5. @Khaarsa: Am trimis de toate acolo...gasesti aproape toata gama de produse:) Eu nu o sa fiu prezenta la Sibiu insa las produsele in grija cuiva in care am incredere;)

    RăspundețiȘtergere
  6. @Raluca: Merci de apreciere:) Sper sa iti placa ce vei gasi la targ...cat despre recipiente, nu iti spun ce necajita sunt si eu:(

    @Ioana: Draga Ioana, ai vazut si tu ce problema neasteptata a aparut in legatura cu recipientele cremei:( Intr-adevar nu a fost pe Breslo deoarece nu a apucat...tot ce faceam era gata rezervat...

    RăspundețiȘtergere
  7. Eu am fost azi pe la 3 jumatate la targ si nu am gasit nici un stand cu produsele tale... Sau m-am cam grabit eu?
    Nu de alta, dar nu mai am sapun :))

    RăspundețiȘtergere
  8. Hello! Ti-am trimis un mail cu o comanda... Sper ca l-ai primit :)

    RăspundețiȘtergere
  9. Off, 3 ture am dat in targul de Craciun (Sibiu) si nu am gasit nici urma de produse Jovis. Poti sa indici numarul casutei unde se gasesc produsele tale?

    RăspundețiȘtergere
  10. @Elena: Merci de comanda. Te invit sa ridici personal produsele weekend-ul asta de la targ:)

    @Mrs. Green Foot: Nu stiu exact numarul casutei...dar stiu sigur ca produsele sunt acolo. Nu stiu daca stii magazinul 2 Pusti...Oana, cea care se ocupa de el, este reprezentanta Jovis la targ...

    RăspundețiȘtergere
  11. Stiu magazinul, nu o stiu pe Oana. Oricum, maine mai dau o raita prin targ sper sa am mai mult noroc de data asta :)

    RăspundețiȘtergere
  12. Pe cand preconizezi ca va fi din nou in magazin crema de fata?:D eu nu am apucat sa incerc si as vrea mult sa o cumpar in caz ca vei mai face.

    RăspundețiȘtergere
  13. @cruceru:
    Salut, probabil crema va fi din nou in magazin dupa 10 ianuarie, cand voi incepe din nou sa onorez comenzi:) Pupici!

    RăspundețiȘtergere