1 Martie !



A venit 1 Martie...uraaa!:P

Doamnele, domnisoarele si , de ce nu, si domnii mei dragi, va doresc tuturor o primavara colorata, spumoasa, vesela si plina ochi de lucuri marunte dar care va fac fericiti!

Apropo de domni, am primit cateva "nemultumiri" din partea lor legate de gama noastra de produse care pur si simplu nu acorda suficienta atentie partii masculine...cum adica, sa nu fie acolo un sapun, doua,  create special pentru barbati? Si eu care le credeam unisex:D

O sugestie de luat in considerare:)

Hugs,
Ioana

3 comentarii:

  1. La multi ani de Martishor Ioana, sa ai o primavara superba si plina de realizari pe toate planurile : )

    As avea si o intrebare la tine: cum pot sa fac sa intarzii ingrasarea parului? Imi place foarte mult samponul solid de la tine, dar parul meu gras nu vrea sa reziste curat si stralucitor mai mult de 1 zi si jumatate. Ma clatesc cu otet de mere dupa fiecare spalare, dar n-am adaugat mai mult de 10% in apa, mi-e teama sa nu-i dauneze cumva. Si cum ma sfatuiesti sa procedez apoi, mai limpezesc parul o ultima data cu apa curata sau nu?

    Pup,
    khamis

    RăspundețiȘtergere
  2. O primavara superba si plina de inspiratie si bucurii iti doresc! Sa stii ca al meu iubit a apreciat un sapunel cu morcov luat prin vara, a spus ca miroase fenomenal! :)

    RăspundețiȘtergere
  3. @khamis:
    Merci frumos de urare:)
    Legat de intarzierea ingrasarii parului, iti sugerez sa incerci niste masti de par care sa contina argila, aplicate cu precadere pe pielea capului. De asemenea, in apa de clatire cu otet poti adauga si niste uleiuri esentiale benefice pentru parul gras cum ar fi UE de lamaie sau rozmarin...te mai poti juca si cu concentratia de otet de mere, nu-i musai sa fie de 10%.
    Nu este necesara clatirea parului inca o data cu apa curata.
    Succes:)

    @Yellow Jade:
    Merci de urare si multumeste-i te rog iubitului tau pentru apreciere:P
    Pup

    RăspundețiȘtergere