Cum a fost la Targul de Primavara Raw Vegan

Si a fost si targul. Un targ impecabil organizat, cu o atmosfera foarte placuta, oameni tineri si frumosi, veseli si deschisi, vizitatori multi...si toate astea undeva la etajul 13. Sincer, inainte de targ eram putin sceptica in privinta locatiei si ma intrebam eu in sinea mea, cine oare o sa vina intr-o zi frumoasa de primavara, intr-un hotel de pe la marginea orasului, la etajul 13? Dar aici se vede organizarea si publicitatea ireprosabila. Iar participantii, chiar daca ar fi vrut sa se planga de ceva, probabil nu ar fi avut timp la cati vizitatori au fost. Multumim, Ligia!:)

Va dati probabil seama ca mi-a placut la acest targ. A fost asa ca o adunare a oamenilor normali dintr-o lume nebuna:)) Toata lumea vroia sa manance si sa traiasca sanatos, cumparatorii erau interesati de noutatile in domeniu, deschisi si foarte bine informati. Asa da! Mai vreau!

 Acum iata si cateva imagini cu standul nostru. In poza de jos o vedeti pe maman dear...ea parca nu a aparut niciodata pe blog, nu? Ei bine, ea e mama care impreuna cu mine face posibila existenta Jovis Homemade Beauty.


 Observati ca am schimbat standul si modalitatea de prezentare, daaa? 
Observati si ca produsele sunt impachetate diferit, right?
Ce parere aveti?

Legat de ambalarea produselor, nu se vede prea bine in poza (decat daca dati click pt marire si apoi si un zoom eventual:D), dar ele au si o fundita din sfoara de canepa atasata de eticheta. Ei bine, cu o seara inainte de targ am facut la fundite de mi s-a acrit...acum nici sireturile nu imi mai vine sa le leg!:)) Am facut o noapte alba cu atatea pregatiri care au durat mult mai mult decat estimasem initial, astfel incat am apucat sa dorm vreo ora si jumatate...de asta am o fata asa de ghost-like in foto:)) Dar am recuperat somnul, nu va faceti griji pentru mine, am dormit astazi pana la 12!

Am participat si la o demonstratie de bucatarie raw vegana care mi-a intarit convingerea ca trebuie sa introducem acest tip de mancare in alimentatia noastra, asa nu am plecat de la targ fara o punga de pulbere de spirulina (pentru ceea ce va deveni de acum incolo smoothie-ul din fiecare dimineata) si goji berries. Tot  la capitolul asta, am avut bucuria sa o cunosc pe  sweet Irina (Sportychoco), o clienta mai veche care face niste dulciuri raw vegane de te lingi pe degete precum si niste delicatese pentro corp. Am gustat de la ea niste bombonele delicioase si aspectuoase cum nu credeam ca pot fi decat dulciurile clasice:D.


In poza de mai sus chiar savuram un astfel de dulce sanatos.

M-am bucurat foarte tare si pentru ca am reusit sa cunosc o parte din clientii nostri din Bucuresti, sa mai stam de vorba, sa schimbam  impresii si experiente, dar si cateva fete expozante a caror activitate o urmaresc de ceva timp. It was a real pleasure!

Concluzie: ne-a placut si mai venim si data viitoare!:)

16 comentarii:

  1. Felicitari pentru participare! Daca ar fi fost in weekend-ul ce urmeaza, as fi venit si eu, pentru ca ajung in Bucuresti. Poate cu alta ocazie...
    Tu si mama ta sunteti niste dragute, pe ea chiar am cunoscut-o asta vara la un targ in Bucuresti si a fost foarte amabila, mi-a dar o multime de informatii si sfaturi.

    RăspundețiȘtergere
  2. Foarte frumos! Felicitari. Sper ca a meritat efortul :).

    Concluzii: 1. hartiuta maro in jurul sapunului + fundita - nice :D. 2. vad un sapun negru acolo? ce bazaconie e aia? mi-a scapat so far... :D.

    RăspundețiȘtergere
  3. Si mie mi-a placut foarte tare la tirg. Am fost surprisa, ca in pofida zonei destul de indepartate de centru, si cu traficul acela infernal de pe linga, si inca la etajul 13, lumea totusi a venit. Inseamna ca interesul a fost maxim.
    Imi fugeau ochii in toate partile, vroiam sa cumpar tot ce vedeam :-D
    Mi-a placut noul ambalaj al sapunurilor, mi se pare elegant si cumva inspira incredere.
    Ai o mama tinara de tot, sigur nu sinteti surori? :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Buna, Ioana! :) Am fost si eu, nu puteam rata ocazia. M-a servit mamica ta, pe care o stiam de la un targ din vara.
    Am observat si admirat funditele dar eticheta lipita de sapun mi-a facut mici probleme...
    Ma bucur ca ti-a placut si te mai astept prin capitala :) Pupici

    RăspundețiȘtergere
  5. a fost super dragut amenajat standul tau. Ai valorificat la maxim spatiul si ti- ai evidentiat foarte bine supersapunurile!Noile ambalaje si funditele de canepa sunt ingenioase, chic & sweet; se potrivesc foarte bine cu sapunurile.nota 10 pentru stand si pentru sapunuri si ambalajele lor! pupici!!

    RăspundețiȘtergere
  6. @Sadie:
    Multumim frumos:)Cand mai mergem in Bucuresti la targ, te asteptam in vizita:*

    @DiAnais:Ma bucur ca iti place ambalajul asta. Mai sunt de facut mici modificari, dar in esenta asta e. Bazaconia aia neagra este sapunul anticelulitic, SOS Cellulite:)

    @Nati:
    Asta a fost si surptiza mea, foarte multa lume in ciuda celor anumerate de tine. Dar asta nu ne-a deranjat de loc, nu?;)) Ma bucur ca iti place si ambalajul iar mama iti multumeste si ea pt apreciere. Sigur nu suntem surori...secretul a ca foloseste produse Jovis:P

    @Yellow Jade:
    Imi pare rau ca nu am fost si eu prin zona sa te cunosc. Eram la o demonstratie culinara si mi-a luat mama locul la stand:) Next time!
    Legat de eticheta lipita de sapun, mi se pare f ciudat ceea ce spui, deoarece noi cu siguranta nu am lipit nimic direct de sapun...dar cine stie din ce greseala a mai aparut si asta:(. Daca vrei, iti trimit un alt sapun, doar sa-mi dai adresa ta si sa-mi spui ce tip de sapun era.

    @Irina:
    Multumesc mult pentru apreciere, Irina draga:) Ma bucur mult ca ti-a placut si te pup si eu:*

    RăspundețiȘtergere
  7. PS: Irina, repet, bombonele au fost delicioaseee!

    RăspundețiȘtergere
  8. La ambele sapunuri s-a intamplat asa, in sensul ca atunci cand am desprins eticheta s-a vazut si intins un lipici transparent. Dar nu e mare lucru, stai linistita, am "curatat" sapunul la o prima utilizare. Poate s-a intamplat asa de la caldura, cine stie...
    Sper ca nu te-ai suparat ca ti-am spus, mai ales acum cand am citit ca nici n-a fost intentionat, ma simt eu prost. Cu siguranta doar s-a transferat de la imbinarea capetelor etichetei.

    RăspundețiȘtergere
  9. Jovis, daca in a doua imagine e mama ta(wooooooooow!!!!!!) tind sa cred...ca ti-ar sta foarte foarte bine cu parul scurt!

    Eu nu vad modalitatea de ambalare insa standul este meserias...ca si sapunurile de altfel:)

    RăspundețiȘtergere
  10. Felicitari, Ioana! Imi pare rau ca nu am fost in Bucuresti in week-end ca sa pot veni la targ. Data viitoare, sper!

    RăspundețiȘtergere
  11. hello..sa iti pui google friend connect, sa nu te urmaresc doar pe fb.

    am pus poza aici http://superficialbeauty.com/2011/03/targul-de-primavara-raw-vegan-dm.html cu sapunelele de la tine, luate de la targ...sunt ff bune :* imi plac mult

    RăspundețiȘtergere
  12. acum am vazut ca este si gfc...nu se incarcase prima data :)

    RăspundețiȘtergere
  13. @Yellow Jade:
    Chiar imi pare rau ca s-a intamplat asa. Probabil din exces de zel cu lipitul. Oricum, merci de atentionare..cu siguranta de acum in colo voi fi foarte atenta la acest aspect:)

    @Luthelo:
    Yap, e mama mea:) Cool, nu?
    O sa pun poze si aici pe blog cu un close up la sapunuri la un moment dat.

    @Raluca Popa:
    Te astept cu mare drag si la urmatoarele targuri. Pup!:)

    @SuperficialBeauty:
    Merci frumos atat pentru vizita la targ cat si pentru postarea in care apar si sapunelele:) Ma bucur mult ca iti plac si sper sa le folosesti cu placere. Te pup!

    RăspundețiȘtergere