Pe 27 martie, ne vedem la București:)

Pe 27 martie vom participa la Târgul de Primăvară Raw Vegan ce are loc in București, la Rin Grand Hotel. Si abia astept! Atât ca să mă întâlnesc cu voi cât și ca să gust delicioase mâncăruri raw la demonstrațiile culinare ce vor avea loc in cadrul târgului...

Iata mai multe detalii, preluate de pe site-ul Ligiei Pop, organizatoarea targului.

" Pe 27 martie 2011, la Rind Grand Hotel din Bucuresti, in sala de conferinte Paris, strada Vitan-Bârzești, nr 7D, et 13, Bucuresti, se va desfasura prima editie a Targului de Primavara Raw Vegan.

Pentru cei care circula cu mijloace de trasport in comun, e bine de stiut ca in fata hotelului se afla statia autobuzului 102. Sunt 3 statii de autobuz pana la metrou, statia Aparatorii Patriei (linie directa pana la Unirii, 5 statii). In partea opusa, tot cu 102, se poate ajunge la autobuzul 123 (sunt 3 statii) care merge catre Piata Unirii. Link la Google Maps, pentru a vedea harta de mai jos marita.



Targul va fi deschis publicului larg, incepand cu ora 10:00-20:00, iar intrarea va fi gratis. Vom aveam expozanti, care vor oferi vizitatorilor o gama larga de produse diverse. De la electrocasnice de ultima generatie, carti de retete, legume si fructe bio, tavite si caserole cu seminte germinate si vlastari, uleiuri aromatice, si pana la delicatese raw vegan ambalate sau proaspat preparate. In concomitent cu expozitia, intr-o sala special amenajata vor fi demonstratii culinare si prezentari de sanatate, incepand cu ora 13:00".

Vă așteptăm!


2 comentarii:

  1. Am primit produsele ,multumesc pentru intelegere.M-ar interesa unturile de corp.Acum sint disponibile?Te pup Diana20.

    RăspundețiȘtergere
  2. @Diana:
    Ma bucur ca au ajuns cu bine produsele:) Sa le folosesti cu placere!
    Unturile de corp nu mai sunt disponibile.
    Pupici!

    RăspundețiȘtergere