Sarbatori cu noutati si bunatati!

De cand a inceput luna decembrie la noi in atelier se lucreaza (mai) cu drag si (mai) cu spor in atmosfera de sarbatoare, ascultand colinde, iar in magazin Mos Craciun a sosit deja si a lasat acolo o multime de bunatati. :)

Intai si intai, suntem bucurosi sa va prezentam colectia de sapunuri in editie limitata pentru Sarbatori, cu arome bogate si preturi speciale, doar 9 lei bucata. In plus, toate comenzile de minim 50 lei plasate in luna decembrie vor primi CADOU din partea noastra un sapun din colectia de Sarbatori.



Continuam seria noutatilor cu Rasfaturi dulci, o noua categorie de produse in magazinul nostru care include delicii gurmande precum ciocolata artizanala PaulaAna, specialitati de dulceata de la Bunatati din natura si miere cu fructe si nuci.



Daca vreti sa oferiti cadou ceva deosebit celor dragi, seturile cadou din magazinul nostru sunt multe si diverse, pentru toate gusturile si dorintele. V-ar placea sa primiti un set cadou cu dulceata de cirese albe si menta de gradina si un unt de corp cu Zmeura si Vanilie? Sau o ciocolata artizanala delicioasa si doua sapunuri aromate? Le puteti vedea pe toate aici



Continuam si anul acesta traditia Calendarului Promotiilor, incarcat cu oferte.


Ho, ho, ho, sa vina Sarbatorile! :)


Daca ti-a placut articolul nu uita sa-l distribui si prietenilor tai!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu