Castiga 10 sapunuri naturale Jovis Homemade Beauty! - Giveaway

Se pun la bataie 3 seturi de produse Jovis Homemade Beauty, fiecare continand 10 sapunuri naturale diferite, plus un sapun cu sare dintre cele de care va vorbeam aici .
Sapunurile oferite drept premiu au greutati variabile, intre 80-100g.

Ce trebuie sa faceti?



Uitati lista cu cerinte care trebuie bifate: 

 -sa va abonati la postari prin Feed Burner 
 
-sa urmariti Jovis Homemade Beauty pe Twitter 

-sa ne urmariti prin Google Friend Connect 

-sa dati un "Like" paginii noastre de Facebook 

-sa urmariti blogul prin Networked blogs 

*toate cele de mai sus le gasiti in dreapta blogului, sub titul "Urmareste-ne" 

-sa dati "Like" magazinului online de pe www.jovis-homemade-beauty.ro 

-daca aveti blog, trebuie sa afisati pe blogul vostru button-ul Jovis Homemade Beauty, pe care il gasiti in dreapta, sau sa scrieti o postare in care sa anuntati participarea la acest giveaway, incluzand in ea cate un link catre site-ul  www.jovis-homemade-beauty.ro  si catre acest blog....sau, de ce nu , ambele, daca doriti, si postare si button:P  

-sa trimiteti un mail prin care sa recomandati acest giveaway la 10 persoane (puteti sa preluati postarea) si sa includeti si adresa mea de e-mail la CC sau BC, sa am certitudinea ca ati trimit mailul:) 

-daca nu aveti blog, acelasi email trebuie trimis la 20 de persoane

-daca nu aveti cont pe Facebook sau Twitter, suplimentati numarul de persoane catre care veti trimite email-ul de recomandate cu inca 5 (5 pt FB si 5 pentru Twitter)

Dupa asta, imi trimiteti un mail la jovis_ka@yahoo.com, prin care ma anuntati de participarea voastra la giveaway, alaturi de numele sub care ne urmariti pe Facebook, Twitter, Google Friend Connect (ca sa pot verifica faptul ca indepliniti conditiile), precum si adresa blogului vostru, daca este cazul.

Castigatorii vor fi alesi prin tragere la sorti joia viitoare, 21 aprilie. Premiile vor fi trimise dupa Paste, in prima zi in care este deschis la Posta:D

Pe langa cei trei castigatori, restul persoanelor participante la acest giveaway vor avea o reducere de 5% la urmatoarea comanda pe site-ul nostru.
*pentru a beneficia de aceasta reducere, trebuie sa va faceti cont pe 
www.jovis-homemade-beauty.ro, ca sa pot sa setez eu reducerea corespunzatoare pentru fiecare utilizator

Acum despre premiu. Sapunurile naturale pe care le vor primi castigatorii sunt urmatoarele: Cinnamon&Orange, Morcov&Catina, Sea Breeze, Herbal Hair Care, Sofia Baby Soap, En provence, Cucumber splash, The purifier, Bunatati din stup, SOS Cellulite si un sapun cu sare. In plus, este posibil sa primiti si niste mostre din cateva sapunuri noi, despre care nu v-am vorbit inca;)

Now, spread the word!:)
Noapte buna & va astept sa participati in numar cat mai mare!



7 comentarii:

  1. @Me:
    Fiecare cu parerea sa. Nu-ti place, nu te obliga nimeni sa participi sau sa citesti acest blog:)

    RăspundețiȘtergere
  2. I'm in too! Multumim pentru concurs! Am scris o postare si pe blogul meu. Sper sa fi respectat toate conditiile :) Daca nu, te rog sa ma tragi de maneca :D

    RăspundețiȘtergere
  3. @Simona & Carlita:
    Va multumesc pentru participare, dragelor:) Mult succes! Hugs!

    RăspundețiȘtergere
  4. Îmi pare rău, nici eu nu pot participa, deşi voiam (nu ţin neapărat să câştig, pt că pot la fel de bine să cumpăr, dar mi se par funny concursurile în general). Sunt însă foarte multe condiţii pe care nu le pot îndeplini (fără a risca să ajung spammer), dar e adevărat că şi cadourile sunt pe măsură, iar ideea e foarte bună. Oricum, succes toturor social people care sunt in. O să mă rezum numai la a comanda.

    RăspundețiȘtergere