Paste fericit!...si despre cum toate se intampla la timpul lor



Cred in semnele care ne inconjoara in fiecare zi si pe care nu le recunoastem, cred ca totul are loc cu un rost si mai cred in lucrurile care se intampla toate la timpul lor. Anul trecut nu prea credeam asta. Anul trecut in ajun de Paste va ziceam aceste lucruri. Acum insa imi dau seama ca nimeni si nimic nu ma impiedica pe mine sa traiesc, sa gandesc, sa simt si sa petrec Pastele asa cum imi doresc. Anul acesta voi participa la slujba de Inviere si ma voi bucura de ea, voi simti fericirea si voi primi cu inima deschisa lumina...Si voi face acest lucru pentru ca s-a intamplat sa citesc finalul unei carti exact atunci cand a fost momentul, nici mai devreme nici mai tarziu.

De ceva vreme citest cartea asta de care va ziceam si ma captivase, insa pentru ultimele doua capitole pur si simplu nu am mai gasit dorinta necesara de a le parcurge, in mod inexplicabil. Si am lasat cartea deoparte...pana azi, cand am deschis fereastra, am primit soarele in fiinta mea prin toti porii, am contemplat sclipirile de apa din departare, am inspirat aer cu miros de flori si am simtit. Apoi, pe un sezlong asezat confortabil in curte, pe iarba verde, in adiere de petale parfumate si mangaieri solare, am intors pagina dupa pagina, citind ceea ce am constatat a fi niste invataturi pretioase pentru firea umana, care au gasit pamantul reavan in care asteptau sa fie semanate acum, in ajun de Paste.

Oameni dragi care ma vizitati si imi cititi randurile, va doresc un Paste minunat, bucurati-va de timpul petrecut cu familia si cei dragi, fiti recunoscatori pentru tot ceea ce aveti in viata asta, ajutati-i pe cei mai putin norocosi decat voi, iubiti si fiti veseli...zambiti lumii intregi si ea va va zambi inapoi...pe cuvant!:)








7 comentarii:

  1. Iti urez un Paste Fericit!:*

    RăspundețiȘtergere
  2. Frumoase rinduri scrii ca intotdeauna...*,*....cit despre ultima fraza ai cea mai mare dreptate ...ce bine si buna ar fi lumea daca ar fi toata zimbitoare ..(inapoi).
    Paste fericit tie si familiei tale si sa aveti parte de multe Binecuvintari Ceresti!te pup.

    RăspundețiȘtergere
  3. Happy easter!! Sa te bucuri de orice nimic, sa fii happy mereu, te pup!

    RăspundețiȘtergere
  4. Pasti fericit! Si nu pot sa nu-ti spun ca ceea ce ai descris acolo, este visul meu de cand ma stiu. Sa am o casa a mea, cu o curte frumoasa si verde, plina de flori si copaci unde sa pot iesi si intinsa intr-un balansoar sau sezlong, sa citesc in lumina soarelui si adierea vantului, printre parfumuri si miresme. Ce poate fi mai minunat si linistit de atat? Intr-o zi voi avea si eu parte de asa ceva...esti o norocoasa!

    RăspundețiȘtergere
  5. Hristos a Inviat!

    Si... despre ce carte este vorba?

    RăspundețiȘtergere
  6. @Mada: Multumesc frumos, draga mea. Sper ca ai avut parte de o zi minunata:)

    @sonbb:
    Merci pentru urare si pentru vizita pe blog:)

    @Cristina:
    Multumesc frumos pentru apreciere:) Hai sa incepem noi, sa fim schimbarea pe care vrem sa o vedem in lume si...sa zambim, din inima!

    @Superficial Beauty:
    Sa fii sigura ca ma voi bucura de orice lucru marunt...si-asa viata e prea scurta. De ca sa nu profitam la maxim? Te pup si multumesc pentru urare:)

    @Sandra:
    Sa stii ca este un mare noroc sa am asa ceva:) Iti doresc si tie sa ti se implineasca aceasta nazuinta...si dupa aia sa-mi scrii si sa-mi zici cum e lectura intr-un balansoar in propria gradina:)

    @Elena:
    Adevarat A Inviat!:)
    Iti multumesc mult si pentru mesajul trimis astazi...scuze ca nu am putut sa iti raspuns, am apelurile restricionate pentru ca am uitat sa imi platesc factura la mobil:))

    Este vorba de Fratii Karamazov de Dostoievski...eu am terminat vol I. Urmeaza al doilea. Sper sa iti placa, daca te vei hotara sa o citesti. Te imbratisez cu drag!

    RăspundețiȘtergere