Gama de sapunuri naturale "Salt Bar"

V-am tot "amenintat" cu sapunurile de sare de vreo doua luni incoace, insa iata ca, in sfarsit, acum sunt in "carne si oase" in shop, gata de a fi luate acasa:)

Sapunurile naturale din gama "Salt Bar" au un continut foarte mare de sare de mare, aproape 50% din compozitie, astfel incat preiau proprietatile terapeutice ale acesteia, inmagazinand efectele unei bai cu sare de mare.

Sapunurile "Salt Bar":

- ofera pielii multe minerale si substante benefice, detoxifica, fiind potrivite pentru aceleasi probleme ale pielii: iritatii, mancarimi, eczeme, psoriazis sau acnee.  

- sunt foarte rezistente - sarea de mare le confera o textura dura, ceea ce le faca sa aiba o durata de viata foarte mare in sapuniera din baie  

- indeparteaza celulele moarte de la suprafata pielii adica exfoliaza foarte bine; asta nu se traduce insa printr-un sapun aspru care zgarie, dimpotriva, sapunul se "slefuieste" dupa primele spalari, capatand un aspect foarte fin  

- lasa pielea fina, hidratata si revigorata  

- nu sunt asa de darnice cu spuma precum celelate sapunuri, insa mangaiate cum trebuie fac o spuma cremoasa, foarte diferita  

- sunt potrivite pentru maini, corp si, depinzand de tipul pielii, chiar si pentru ten

"Salt Bar - Lavanda & Cedru" are o aroma proaspata si puternica, ierboasa cu accente lemnoase. Ambele uleiuri esentiale au proprietati calmante si relaxante, detensioneaza si destind.

"Salt Bar - Menta & Scortisoara" are o aroma bogata si puternica, o combinatie indrazneata de menta racoritoare si scortisoara care incalzeste, asemanatoare unui dus scotian. Ambele uleiuri esentiale sunt puternic energizante, acest sapun fiind potrivit pentru a incepe ziua cu forte proaspete.

"Salt Bar - Salvie, Menta & Rozmarin" are o aroma proaspata si puternica, de gradina cu ierburi aromate, o combinatie care revigoreaza si tonifica.  Uleiurile esentiale sunt puternic energizante, acest sapun fiind potrivit pentru a incepe fiecare zi cu forte proaspete.

   


Si gama "Ambrozia" si "Salt Bar" le gasiti acum in magazinul online iar noutatile pentru aceasta vara sunt departe de a se fi incheiat!

Un comentariu:

  1. Ufff si eu tocmai ce am luat setul de 3 sapunuri...dar nu pot sa rezist, cred ca am sa-mi fac un mic depozit :) Felicitari cele doua noi game arata senzational si sunt convinsa ca extrem de eficiente!

    RăspundețiȘtergere