Participa la concurs si castiga sapunuri naturale Jovis!

In perioada 11 mai-2 iunie, site-ul feminis.ro organizeaza un frumos concurs la care puteti castiga 5 seturi de sapunuri naturale Jovis. Conditiile de participare sunt mai mult decat simple iar premiile mai mult decat atragatoare.Cele 5 seturi pe care le puteti castiga contin cate 5 sapunuri naturale (Sea Breeze, SOS Cellulite, Secret Rose Garden, Morcov & Catina, En Provence) si cate o sapuniera din lemn.


Mai mult decat atat, castigatorii vor primi si un cupon de reducere de 25% la urmatoarea comanda plasata pe site-ul nostru.



Si, pentru ca nimeni sa nu plece cu mana goala, toti ceilalti participanti vor beneficia si ei de un discount de 15% daca plaseaza o comanda pe site-ul nostru in termen de 30 de zile de la anuntarea castigatorilor.

Pentru a participa, accesati acest link.

*Reducerile se aplica dupa anuntarea castigatorilor pe site-ul feminis.ro si nu se cumuleaza cu alte reduceri si promotii existente pe site-ul nostru.

V-am pupat!

P.S. Asta e a doua oara cand scriu aceasta postare deoarece, dupa cele doua minunate zile cand bloggerul si-a facut de cap, am descoperit ca postarea initiala despre concurs disparuse...so, here it is, again.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu