Mostre, concurs si ambalaje...

Sa incepem cu mostrele...
Pentru ca mai multe cliente (incepand cu Mihaela), ne-au sugerat sa avem disponibile pentru achizitionare si niste mostre ale produselor noastre, incepand de astazi am pus in practica acest lucru asa ce de acum veti gasi in magazin un set de trei mostre de sapunuri la alegere, la doar 5 lei. Este ideal daca nu v-ati gasit inca sapunul preferat si vreti sa incercati mai multe fara a le achizitiona pe toate full-size...o solutie fericita, zic eu:)


Desigur, noi oricum atasam fiecarui pachet trimis cate ceva bun, ba o mostra doua, ba un sapun in plus, dar acum puteti alege cate si ce sapunuri vreti sa incercati:)

Dupa ce am mesterit si am impachetat in ultimele doua zile o multime de mostre si am vazut pe pagina noastra de Facebook ca sunt multe doritoare de asa ceva, mi-a venit ideea sa organizez si un mic concurs pe tema asta. Toata actiunea se desfasoara pe pagina noastra de FB (o gasiti in coloana din dreapta a blogului) iar pentru a participa trebuie sa indepliniti doua conditii foarte simple: sa fiti fani Jovis pe FB (adica sa dati un "like paginii") daca nu sunteti deja, si sa lasati un comentariu in care sa spuneti ce sapun Jovis v-ar placea sa incercati si de ce. 

Premiile sunt trei la numar - trei seturi a cate trei mostre de sapunuri naturale (Cucumber splash, Morcov & Catina, Lavander Dream)...sau cel putin astea erau premiile initial, pentru ca, dupa ce am vazut cu cat patos enumerau fetele acolo sapunrile preferate, am mai suplimentat premiul cu inca un sapun full-size pentru fiecare castigatoare (sapunul preferat, desigur):D

Va astept deci pe pagina noastra de Facebook!

Asaaa...mostre - bifat, concurs - bifat...a mai ramas sa vorbim despre ambalaje. Pentru ca am fost destul de activa pe Fb in ultima vreme, cei care au vizitat pagina Jovis au avut placerea sa arunce un ochi pe noile ambalaje ale sapunurilor... dar iata-le si aici, pentru toata lumea.


Va plac? Eu sunt topita dupa ele:X
Zilele astea trebuie sa printez si etichetele pentru Ambrozia si Salt Bar iar dupa aia le veti gasi in shop pe toate cu noul look.

V-am pupat!
Eu ma duc sa mai pregatesc niste colete pentru maine...ca tot sunt in vacanta si stau acasa toata ziua:D


7 comentarii:

  1. foarte buna ideea cu mostre :) si am furat si bannerul de la site :D

    RăspundețiȘtergere
  2. Sunt super ambalajele!!! Eu stiu ambalajele de anul trecut, din vara, e un salt foaaaaarte mare! Felicitari!

    RăspundețiȘtergere
  3. Adizzy, ma bucur ca iti plac mostrele...sper sa fie utila ideea:) Te pup!

    Sadie, eu prefer sa vad trecerea la acest ambalaj nu ca pe un salt, ci ca pe o evolutie fireasca si inceata...de anul trecut din vara am mai trecut prin cateva "faze" pana sa ajung la ambalajul asta:) Oricum, sper sa raman la el ceva vreme si sa nu ma apuce iar cheful de modifcari:D

    RăspundețiȘtergere
  4. Superbe ambalajele! Imi place tare mult sa revin pe blogul tau, pentru ca mereu gasesc cate ceva care sa ma impresioneze in cel mai placut mod. Iar asta impreuna cu informatiile utile la care ne facilitezi accesul fac acest blog extraordinar!
    PS: din intamplare, cumva expui produse in City Park Mall la Constanta :D?

    RăspundețiȘtergere
  5. Merci frumos, Cristina. Cuvintele tale sunt o adevarata bucurie pentru mine:)
    Da, am o parte din produse si in City Mall, la libraria Carturesti.

    RăspundețiȘtergere
  6. Buna!Tocmai ce am descoperit Magazinul Jovis si as dori sa imi comand cateva produse.Si sa trec direct la subiect!:D Pe site nu am mai vazut acele monstre de care am citit in postul de mai sus si ma intrebam daca mai exita.Nu ma pot decide ce sa imi comand,iar acele montre mi-ar fi de un mare folos!

    RăspundețiȘtergere
  7. Buna, bine ai venit pe la noi:)
    Iata linkul catre mostrele de pe site:

    http://www.jovis-homemade-beauty.ro/jovis-homemade-beauty/eshop/1-1-Sapunuri-naturale/9-2-Gama-Classic/5/55-Mostre

    RăspundețiȘtergere