Concurs & Giveaway cu premii Jovis

Hello, lovelies!:)
Revin cu o postare scurta si la obiect despre doua oportunitati de a castiga cateva produse Jovis in perioada urmatoare.



1. Clarra continua seria de concursuri aniversare pe blogul ei asa ca acum puteti castiga un premiu alcatuit din doua produse Jovis: un sapun natural Green Poppy si un unt de caise. Conditia de participare este cel putin interesanta: trebuie sa povestiti printr-un comentariu cum convingeti personalitatile masculine din viata voastra sa foloseasca produse de ingrijire naturale.

2. Dupa cum ziceam pe pagina noastra de Fb, iata ca a venit timpul sa sarbatorim cele 500 si ceva de like-uri pe care ni le-ati oferit pana acum,  printr-un mic giveaway. Punem la bataie urmatoarele premii: 
1- un ulei de corp cu aroma la alegere
2-un sapun natural  Ambrozia cu laptisor de matca 
3-un discount de 20% la urmatoarea comanda

Produsele castigate se vor trimite impreuna cu prima comanda plasata pe site-ul nostru in termen de 30 de zile de la anuntarea castigatorilor. Pentru discount se aplica aceeasi regula.


Ce trebuie sa faceti pentru a putea castiga?

Scrieti-ne pe pagina noastra de facebook, intr-un comentariu la postarea despre acest concurs, ce v-ati dori de la noi in anul urmator. Poate sa fie un produs nou, o aroma, o facilitate pe site, o idee de promotie sau recompensare a clientilor fideli...orice vreti voi. Premiul 1 va merge catre raspunsul pe care il voi considera eu drept cel mai interesant, iar pentru premiile 2 si 3 vom folosi random.org.  Aveti timp sa va inscrieti pana pe 20 octombrie.
Astept cu interes sa va citesc parerile:)


Weekend placut in continuare!


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu