Unturi de corp si Happy Hour

Daca ne urmariti pe pagina noastra de Facebook sau daca ati apucat sa vizitati astazi magazinul online, probabil stiti deja ca avem produse noi, si anume gama de unturi de corp cu arome delicioase: mango, cocos & lime,  cocos& vanilie si zmeura & vanilie. Toate sunt foarte hidratante, pufoase si miros grozav. Cititi mai multe despre fiecare aici.


Si pentru ca astazi este 1 octombrie, luna octombrie inseamna inceputul vremurilor friguroase, al ploilor si vanturilor reci, iar asta se traduce, printre altele, si printr-o nevoie de hidratare mai intensa a pielii, astazi si doar astazi avem la reducere produsele pentru hidratarea pielii in cadrul Happy Hour intre orele 18-19.

Astfel, sarbatorim lansarea unturilor de corp cu o reducere in cadrul Happy Hour, avand astfel pretul de doar 29 de leiin loc de 33 lei.   De asemenea uleiurile de corp aromaterapeutice, grozave pentru un masaj prelungit la ceas de seara, le veti gasi la doar 27 de lei, in loc de 30 lei.

Si pentru ca sezonul rece inseamna si bai fierbinti cu saruri aromate, pentru cei care nu se pot bucura de asa ceva (din cauza de lipsa de cada, economie la apa sau principii eco) dar vor totusi sa beneficieze de proprietetile sarurilor pentru piele, avem reducere si la sapunurile terapeutice cu sare de mare din gama Salt Bar pe care le veti putea achizitiona in cadrul Happy Hour la pretul de 12 lei, in loc de 15 lei.

Sa recapitulam.



Va astept la o raita prin magazin in cadrul Happy Hour!


4 comentarii:

  1. Ce bine arata toate! Abia astept sa apara si ceva cu mirosuri de iarna♥

    RăspundețiȘtergere
  2. Am ceva pregatit si pentru niste editii limitate de sarbatori (cu arome specifice, evident), insa asta mai pe la iarna:)

    RăspundețiȘtergere
  3. Imi place , ai talent omule!Prin asta ti-ai mai castigat un cititor, bafta si la cat mai multe articole!

    RăspundețiȘtergere