E weekend :)

Ce bine-i in weekend, nu-i asa? M-am gandit ca pentru zilele astea de relaxare ar fi numai buna o postare light in care sa va arat cateva poze dragute pe care le-am facut cand pregateam niste colete.



 Pe langa pregatitul coletelor pentru voi, am mai umplut si aceste borcanase cu ceva delicios parfumat :)

Do you? :)

Sa aveti un weekend cald si linistit!

P.S. Nu uitati ca pana pe data de 21 februarie inclusiv beneficiati de transport gratuit la orice comanda plasata in magazinul nostru.


5 comentarii:

  1. Cred ca o sa mai fac si eu o comanda :) M-au cucerit produsele Jovis! Ce e in borcanase? :D

    RăspundețiȘtergere
  2. Eei, ce ma bucur sa aud asta!
    In borcanase este o surpriza pe care o vom dezvalui in curand:)

    RăspundețiȘtergere
  3. De fiecare data cand primesc un cadou impachetat asa frumos, parca nu imi vine sa il deschid :)) ...numai ca sunt o mica curioasa si vreau sa vad ce e inauntru :))
    Totul arata super, cred ca o sa comand si eu ceva.

    RăspundețiȘtergere
  4. Daa, si eu am o slabiciune pentru pachetele impachetate frumos:) Am primit mai demult cateva colete care aratau de parca rasturnase cineva cosul de gunoi in ele -pentru ca erau pline de hartii si ziare mototolite urat (pentru securizarea marfii)- si de atunci mi-am zis ca trebuie sa acordam o atentie deosebita ambalajului...

    Asteptam cu drag comanda ta:)

    RăspundețiȘtergere
  5. Abia astept sa primesc comanda cu bunatati! Din cauza ca mi-am uitat contul ce l-am facut acum mult timp a trebuit sa fac comanda pe un alt nume. Asta e! Am fost trista pentru ca doream sa includ un unt de corp cu vanilie si zmeura...si nu mai era... Eu raman 4ever indragostita de produsele tale! De cand am facut eu prima comanda...Jovis a evoluat mult! Felicitari! Cu drag, Ioana

    RăspundețiȘtergere