Sapunuri naturale gama Simple 3

Sapunurile Simple 3 sunt 3 la numar, ca sa vezi:P, si sa numesc asa deoarece au la baza 3 ingrediente campioane intr-ale hidratarii: uleiul de masline, untul de shea si laptele de capra. Noua ne place sa le mai zicem si Castille soap with a twist deoarece asemeni sapunurilor de Castilia au ca si component principal uleiul de masline, cel mai hidratant in materie de sapunarit. Astfel, sunt potrivite pentru toate tipurile de piele, in special pentru cea uscata sau sensibila, pentru copii si bebelusi precum si pentru curatarea fetei.

Le-am facut in 3 variante.

 
 
Simple 3 Olive 
Contine doar cele trei ingrediente mentionate anterior, ulei de masline, unt de shea si lapte de capra, nimic mai mult. Este simplu, bland, natural, delicat, cu un miros verde de masline, face spuma putina spre deloc (sapunurile din ulei de masline au aceasta caracteristica, in sapun uleiul de masline nu este un igredient spumant) insa este extraordinar de bland in curatare.


Simple 3 Lavender
Pe langa cele trei ingrediente de baza, i-am adaugat putin ulei de cocos astfel incat sa faca si spuma, o spuma hidratanta si frumos mirositoare a lavanda deoarece contine si ulei esential din aceasta planta minunat parfumata. Hidratarea se mentina insa ca trasatura de top.
 

Simple 3 Chamomilla
Baza de ulei de masline, unt de shea, lapte de capra, plus putin ulei de cocos, plus ulei esential de musetel, si rezulta un sapun bland, hidratant si parfumat a soare.

Pick your fav!:)
Weekendul acest le veti gasi si pe site, pe noul site de fapt, iar cu ocazia acestei mutari vom organiza si un concurs cu premii...fiti fani ai paginii noastre de Facebook pentru a fi la curent cu toate detaliile.
  


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu