Vine vara, bine ne pare...

...si nici nu ne facem griji in legatura cu radiatiile UV nocive caci acum il avem in magazin pe Cocoa Summer Stick, lotiune solida cu SPF, naturala cum v-am obisnuit, buna pentru mamici, tatici, pitici si bunici, deci pentru toata familia :)


Tot din categoria noutati, cu mandrie anuntam gama de sapunuri naturale Baby cu soldateii Baby Avocado, Baby Calendula si Baby Goat Milk, sapunase hidratante si delicate pentru pielea celor mai scumpi copilasi care vor fi incantati de ambalajul jucaus dar si de forma prietenoasa ce le fac usor de folosit de catre cei mici.


Noutatile nu se opresc aici pentru ca am completat gama de ingrediente pure cu trei uleiuri vegetale pretioase, de nelipsit din trusa oricarei adepte a cosmeticii naturiste: ulei de argan, ulei de jojoba, ulei de migdale dulci, toate organice si presate la rece, asa cum le sta bine unor uleiuri care se respecta.

 In alta ordine de idei, lunga pauza de activitate in mediul online a luat sfarsit iar motivul acestei pauze a fost unul de mare bucurie in familia noastra: am terminat facultatea astfel incat acum sunt licentiata cu mandrie in Ecologie si protectia mediului! Uraa, de trei ori ura!:) 

Cum Jovis Homemade Beauty s-a nascut pe la inceputul primului an de facultate si m-a insotit si a crescut odata cu mine pana acum, la final, trebuie sa impartasesc aceasta bucurie cu voi, dragi cititori, clienti si prieteni, astfel incat vom organiza curand-curand un mic concurs. Stati pe-aproape si urmariti-ne aici pe blog dar si pe pagina noastra de Facebook!

Dupa cum ziceam, s-a terminat cu tacerea in mediul online si ne putem intoarce la activitatile noastre, cum ar fi umplerea acestui blog cu informatii utile (da, da, exista o lista intreaga de articole in asteptare) dar si lucrul pentru alte si alte produse noi dorite de voi. Sa fie o vara cu noroc si plina de spor in care speram sa ne fiti alaturi ca si pana acum!

Cu drag,
Ioana

4 comentarii: