Flor de May si Organik.ro

...acestea sunt numele celor doua magazine in care puteti gasi de acum si produsele Jovis:)

Flor de May este localizat in Targu Mures, la adresa Bolyai, 3/4 si se descrie simplu ca fiind un magazin de frumos.

"Pentru noi, la Flor de May, frumos inseamna autentic, echilibrat, optimist, proaspat si nu in ultimul rind valoros. Iubim lucrul de mina facut cu drag, investit cu suflet si provenind din comunitatile locale Credem in echilibru, in povesti si vise frumoase. Mai credem ca nu se exclud una pe alta, ci se transforma intr-o expresie unica, speciala, eleganta, cu farmec si bun gust, pentru un public larg.
Flor de May, magazinul de frumos, isi desfasoara activitatile in jurul conceptului de frumos: boutique de stil- design si decoratiuni florale, home décor, manufactura artizanala contemporana, arta plastica si ilustratie, bijuterii si accesorii vestimentare handmade; atelier de creatie si manufactura custom made; servicii de design interior si event design."

Cat de frumos spus, nu-i asa? :) Ne bucuram din suflet sa avem asemenea colaboratori si va invitam si pe voi sa vizitati magazinul Flor de May din Targu Mures. Promitem ca o sa va placa...uitati-va numai la imaginile de mai jos:)





 

Legat de magazinul online de cosmetice bio Organik.ro cea de-a doua colaborare cu care ne mandrim, am o poveste draguta sa va spun. Acum cativa ani, cand am decis ca nu mai vreau sa folosesc produse cosmetice conventionale, pline de compusi sintetici nocivi, si am inceput deci sa fac trecerea catre produsele cosmetice bio/organice/naturale, magazinul Organik a fost unul dintre primele de la care am comandat acest tip de produse (ulterior am inceput sa cochetez cu ideea de a mi le face singura si uite-asa s-a nascut Jovis).  Pe vremea aceea Organik era abia la inceput insa anii au trecut si a crescut intr-unul dintre cele mai cunoscute magazine online de cosmetice bio, pe ale carui rafturi virtuale ne bucuram sa le umplem cu sapunuri, unturi de corp, serumuri faciale si unturi vegetale :)



Va invitam asadar cu drag sa vizitati si magazinele colaboratorilor nostri!

Sa aveti o zi de luni cat se poate de frumoasa! :)

P.S. E adevarat ca blogul a fost destul de pustiu in ultima vreme, s-a simtit din plin lista postarilor si actualizarilor, insa pana cand ne revenim cu programul de blogging puteti trece pe la pagina nostra de Facebook sa vedeti ultimele noutati. Si ca tot vorbim de noutati, ati aflat ca avem in magazin balsamuri de buze nou noute? 


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu