Festivalul international al zmeelor & un targ handmade

Dragii mei, va transmit salutari calduroasa din capricioasa Anglie - la vreme ma refer, desigur :D !
Zilele acestea se desfasoara aici, in Portsmouth, Festivalul international al zmeelor pe care l-am vizitat chiar astazi. Am fost intampinata de o atmosfera foarte vesela, relaxata si frumoasa si de un spectacol incantator pentru ochi.




In cadrul festivalului a fost organizat si un targ handmade pe care eram tare nerabdatoare sa il vizitez cu speranta ca voi gasi printre expozanti si producatori de sapun natural, mai ales ca la noi in tara nu prea mai exista targ handmade fara sapun natural :D 









Nu am fost prea incantata. Comparand cu targurile handmade pe care le-am vizitat la noi in tara (si au fost destule), in cadrul carora la aproape fiecare stand gaseam ceva ce-mi doream, ce imi fura o exclamatie sau o privire admirativa, aici oferta a fost destul de....neimpresionanta, desi targul era maricel.

Am gasit si sapunuri, din alea glicerinoase si colorate in toate culorile curcubeului, cu toate aromele si in toate formele. Din alea care noua nu ne plac...si nici voua sper :D


Totusi doamna de acolo a fost foarte draguta si m-a imbiat sa miros, sa incerc, sa testez un balsam de buze pe baza de vaselina cosmetica (cah!). Ah, ce dor mi s-a facut de atelierul nostru mirosind a uleiuri esentiale si ingrediente naturale!

V-am pupat & sa ne bucuram din plin de ultimele zile de vara!


6 comentarii:

  1. Se spune ca este o tara cu traditie in ale handmade-ului.Din catam studiat si eu am observat ca folosesc coloranti dubiosi pentru culoare si aromele pentru miros,la fel.Pacat...nu te-ai gandit la varianta de a fi expozant acolo?

    RăspundețiȘtergere
  2. zmeele par mai mult baloane si sunt grozave, parca te-ai poza intr-o banda desenata...cat despre targ eu raman la parerea ca mestesugarii nostri sunt cei mai buni, cred ca la englezi e vorba de hobby pe cand la noi se traieste din chestia asta.

    RăspundețiȘtergere
  3. @Carmen:
    Deocamdata doar am tatonat terenul, am vazut cum merg lucrurile insa nu este exclus sa fiu si expozant acolo intr-un viitor, intrucat vizite in UK se mai anunta. cine stie:)

    RăspundețiȘtergere
  4. @spunsieu:
    Daaa, zmeele si tot spectacolul oferit de ele a fost foarte frumos si distractiv!

    Dupa vizita la acest targ, si eu sunt de parere ca ai nostri sunt mai buni, mai inventivi. Inca o diferenta, am observat ca acolo majoritatea expozantilor erau persoane mai in varsta care probabil iesisera la pensie si faceau acest lucru ca pe un hobby, in timp ce la noi majoritatea sunt tineri...apropo de ce ziceai si tu, hobby si ocupatie :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Minunate fotografiile!
    Cand mai vii in Bucuresti? Se mai organizeaza vreun targ in viitorul apropiat?

    Vacanta minunata in continuare!

    RăspundețiȘtergere
  6. @Auras:
    In Bucuresti vom participa la 2 targuri: unul la sfarsitul lunii septembrie si celalalt la inceputul lui octombrie. Voi anunta pe blog:)
    Multumesc frumos pt urare!

    RăspundețiȘtergere