Azi am facut fotografii

Salutare, dragilor! 
Va mai intrebati voi oare ce se mai intampla prin atelierul Jovis? De data asta am schimbat putin decorul si lucrurile interesante s-au petrecut in gradina unde am facut o mica sedinta foto ca sa ne improspatam site-ul, asa, ca de inceput de toamna:)

Am ales o abordare putin diferita pentru prezentarea produselor, tema in jurul careia ne-am invartit fiind reprezentata de "maini"...pentru ca mainile inseamna handmade, inseamna caldura, dragoste, mangaiere, prietenie, apropiere, un intreg apanaj de sentimente pe care incercam sa le transmitem in si prin activitatea noastra. Mana este elementul cheie datorita caruia produsele Jovis iau nastere, ajungand apoi sa va incante si sa va bucure.




Pentru sedinta foto am avut de ales din 4 seturi de maini existente in casa noastra:ale bunicii, ale lui maman, ale tatalui meu si ale mele (mainile fotografului nu se pun, ele aveau alta treaba :P), iar varianta castigatoare a fost setul meu de maini propriu si personal din dotare...soo, meet my hands :))

Bineinteles ca pana sa ajungem la aceste 3 fotografii castigatoare am avut de sortat si evaluat un intreg maldar digital...greu cu selectia asta, greu, dar a fost si frumos! Pe langa asta ne-am mai si distrat in timpul sedintei foto...iata cateva cadre din "the making of".




In concluzie, v-a placut ideea noastra de fotografie de produs? :)


11 comentarii:

  1. Daaa! Imi place si ideea din "spatele" fotografiilor. Ai niste maini tare dragute! :)

    RăspundețiȘtergere
  2. foarte frumos...am facut si eu prima comanda de cateva sapunele ieri...de abia astept sa le primesc! felicitari pentru ceea ce faceti!!

    RăspundețiȘtergere
  3. Dap!se vede ca v-ati distrat:D cel putin tu esti cu ditamai zambetul pe buze :p

    RăspundețiȘtergere
  4. Superbe pozele, mai ales poza 'handmade with love'!

    RăspundețiȘtergere
  5. Multumim mult, fetelor!

    Dermo Jurnal, abia asteptam sa ne spui parerea ta despre produsele comandate:)

    RăspundețiȘtergere
  6. Superbe pozele, de sapunuri nu mai zic nimic, au farmecul lor aparte.

    RăspundețiȘtergere
  7. Foarte frumoase fotografiile.Imi plac mainile bunicii si fotografia cu mainile din bol(prima).De fapt imi plac toate...Pot sa le preiau pe FB-ul meu?Pupici si spor la toate!

    RăspundețiȘtergere
  8. @Pixel:
    Ma bucur mult ca iti plac :D

    @Carmen:
    Merci frumos pentru apreciere si urare! Da, poti prelua pozele pe fb dar cu mentionarea sursei , te rog :)

    RăspundețiȘtergere
  9. Excelenta prezentare, vesela si cu mult sentiment, mainile sunt frumoase, sapunul imi face pofta de mancare (nu stiu de ce!)iar ambientul se potriveste perfect cu hand made-ul...ca e natural.

    RăspundețiȘtergere
  10. Nici nu as indrazni sa nu mentionez si sursa.

    RăspundețiȘtergere
  11. Multumesc, Carmen! :)

    @Spunsieu:
    Multa lume spune ca sapunurile noastre fac pofta de mancare :))

    RăspundețiȘtergere