In ultima vreme

Salutare, dragii mei! 
Ce mai faceti, ce a rodit toamna aceasta pentru voi si ce ganduri v-a mai adus vantul?
N-am mai scris de multisor aici pe blog desi multe articole in draft asteapta cuminti sa vada lumina ecranului...not to worry, va veni si randul lor:) La noi luna octombrie pana acum a fost taaare ocupata si agitata, atat pe plan personal cat si profesional sa zicem.


 Mai tineti minte ca in vara aceasta am impartasit cu voi o bucurie in familia noastra si am sarbatorit printr-un concurs faptul ca am terminat cu brio facultatea? Cum pasul urmator dupa terminarea facultatii este masteratul, octombrie a adus cu el inceputul unui nou an universitar in calitate de masterand nu la una ci la doua specializari...ambele ma interesau la fel de tare asa ca m-am hotarat sa le urmez pe amandoua, fara discriminare ;)) 

Fiindca eu am terminat Ecologia si protectia mediului, imi continui specializarea cu Analiza si evaluarea impactelor de mediu - masteratul nr 1. Masteratul nr 2 ar trebuie sa fie mai apropiat de subiectul acestui blog si de fapt al intregii activitati Jovis pentru ca, din dorinta de a cunoaste cat mai multe din secretele plantelor pentru a putea aplica aceste cunostinte in crearea celor mai minunate produse, am optat si pentru Valorificarea principiilor bioactive din plante. Adica, mai precis, cum sa alegi si sa extragi toate bunatatile din plante si sa le incorporezi in cosmetice, suplimente alimentare, unguente si alte produse fitoterapeutice. Daca pana acum am fost autodidacta, acum m-am hotarat sa intru si intr-un cadru organizat in acest domeniu, sunt foarte incantata de acest lucru si sper ca programul sa se ridice la inaltimea asteptarilor...in orice caz, wish me luck! :)

Inafara de asta, am tot lucrat la doua proiecte noi care se vor atasa intr-un mod cat se poata de frumos si natural la Jovis. Nu va pot spune deocamdata despre ce este vorba (desi ma mananca degetele :D) insa speram din suflet ca pana la finalul acestui an sa fie gata...speram! Mai mult decat atat, am inceput si munca pentru dezvoltarea catorva categorii noi de produse pentru care la fel, teoretic deadline-ul este finele anului. Intre timp s-a anuntat si participarea la mult iubitul V for Vintage in luna noiembrie (pentru care evident, sunt necesare pregatiri, stocuri suficiente etc etc), asa ca, da, toamna noastra este foarte foarte plina..roadele se vor vedea putin mai incolo insa vor fi cele mai dulci si savuroase, pe cuvant!

Cam atata din ograda noastra, incheiem transmisia :)


3 comentarii:

  1. Iti tin pumnii Ioana ca toate proiectele frumoase sa ajunga la final, fericit, si noi sa ne bucuram alaturi de tine.

    Abia astept sa vad ce bunatati mai incropesti. Felicitari pentru curajul de a face doua masterate in acelasi timp pe langa activitatea complexa ce o reprezinta Jovis. Esti grozava!

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc din suflet, sper sa fie ok :) Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  3. Ti-ai ales doua mastere frumoase, ce mi-as fi dorit sa mai pot face si eu dar nu mai am timp...si eu am terminat ecologie, nu e un domeniu banos dar e plin de satisfactii, cel putin in cazul meu. Ai un program extrem de incarcat dar a-ti tine mintea ocupata si activa este cheia unei vieti implinite. Vei vedea ca le vei putea face pe toate iar la sfarsitul anului vei avea ce trece pe raboj. Succes!

    RăspundețiȘtergere