Cum a fost la V for Vintage

Cu o mica intarziere, vrem sa multumim tuturor celor care ne-au vizitat standul la V for Vintage saptamana trecuta si ne-au intregit in acest fel experienta primei participari la cel mai mare targ de moda si cultura vintage:)

Creatiile minunate ale colegilor expozanti ne-au incantat ochiul, astfel incat evident ca s-a impus si putin shopping :D, acordurile frantuzesti care au rasunat pe parcursul celor doua zile ne-au mangaiat auzul iar organizatoarele targului au avut grija ca totul sa mearga ca pe roate si vizitatorii sa curga valuri-valuri.

"In weekendul 17-18 noiembrie 2012, V for Vintage a transformat Sala Dalles in capitala mondiala a modei, Paris. Peste 3.500 de vizitatori au pasit pragul celei de-a 9-a editii a celui mai mare targ de cultura vintage si design romanesc din Romania, facand din Escapade à Paris cea mai de succes editie a targului.
Tematica Escapade à Paris a sedus cei peste 3.500 de vizitatori ai targului V for Vintage, care au petrecut 2 zile cautand comori vintage autentice, proband piese din colectiile speciale ale designerilor romani si incercand bunatati si cosmetice bio. Etajul Salii Dalles a fost transformat in totalitate intr-un bistro parizian. Pe melodiile acordeonului frantuzesc, vizitatorii au savurat croissante, degustat cocktailuri sau delicioase si colorate macarons."

Ii multumim si Alexandrei de la Jurnal Bio care ne-a vizitat standul si datorita careia va putem prezenta aceste cateva poze :)


Copyrigh: Jurnal bio

Copyrigh: Jurnal bio
Copyrigh: Jurnal bio

Copyrigh: Jurnal bio

Copyrigh: Jurnal bio

Copyrigh: Jurnal bio

Copyrigh: Jurnal bio

Copyrigh: Jurnal bio

Hugs & kisses!



0 comentarii:

Trimiteți un comentariu