Ce oferte speciale am pregatit pentru Valentine's si Dragobete


De Valentine's Day si Dragobete noi facem declaratii de dragoste cu oferte speciale si cadouri! 

14-24 februarie

Dragostea se face in doi! (sau in minim doi, vorba cantecului :P)
De aceea, la comandarea a oricare doua sapunuri de acelasi fel din gamele Clasic, Ambrozia si Salt Bar al doilea produs este la jumatate de pret. Adica daca sapunul tau preferat este Sofia Baby Soap, sa zicem, in loc sa platesti 27 de lei pentru 2 bucati vei plati doar 20,25 lei!

Buzele sunt esentiale pentru a savura si impartasi dragostea! Noi avem grija ca ele sa fie tot timpul moi si hidratate deoarece iti oferim cadou un balsam de buze pentru comenzile de minim 150 lei.

O alta noutate este faptul ca am initiat o colaborare draguta cu Les essences d'Amelie, un atelier de parfumerie artizanala dedicat in totalitate parfumurilor naturale. Astfel, daca veti comanda unul dintre parfumurile lor superbe veti primi gratuit un sapun Jovis la alegere. How cool is that ?


De asemenea, Diana, mamica esentelor, ne-a trimis niste mostre parfumate special pentru voi. Comenzile plasate in perioada 14-24 februarie vor primi drept cadou cate un mini parfum Inception (1,6 ml), in limita stocului disponibil, desigur :)

Psst!  Nu uitati sa ne dati un LIKE pe pagina de facebook Jovis, acolo postam des noutati interesante ;)

Daca ti-a placut articolul nu uita sa-l distribui si prietenilor tai!


2 comentarii:

  1. sunt putin dezamagita draga jovis ca nu am avut ocazia sa ma bucur de un mini parfum cadou desi comanda a fost facuta pe 14 si am asteptat si o saptamana pacat nu ma asteptam fiecare cu prioritatea sa...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mostrele de parfum au fost in stoc limitat, doar 14, iar numarul comenzilor l-a depasit cu mult pe cel al mostrelor...numai pe data de 14 am avut peste 40 de comenzi deci e lesne de inteles de ce nu am putut oferi tuturor mostre de parfum.

      Ștergere