Noutati din atelier

 Pe langa prepararea obisnuitelor sapunuri pe care le puteti gasi in magazinul nostru, zilele trecute am experimentat si ceva nou, cateva retete speciale de sapun, custom made pentru prieteni.

In vacanta de iarna am petrecut cateva zile superbe la ferma de bivolite a unui prieten si evident ca nu am putut pleca de acolo fara niste lapte la pachet :D


Iata ce a iesit. Trei tipuri de sapun cu lapte de bivolita - unul simplu, altul cu lavanda si al treilea cu galbenele.


Inca nu le-am incercat la spalat, insa se observa pe ele cremozitatea si finetea.
 

 Laptele de bivolita este mult mai gras decat cel de capra ( pe care il folosim pentru sapunurile noastre din gama Ambrozia), astfel incat trebuie sa ne asteptam la niste sapunuri extra hidratante.


Peste 2-3 saptamani sunt gata de folosit si ne gandeam ca poate v-ar placea si voua sa le testati...? Vrem sa oferim cateva spre testare, pentru a le incerca in comparatie cu sapunurile cu lapte de capra, sa vedem daca este vreo diferenta sesizabila, si cum noi suntem subiectivi, ne gandeam sa apelam la voi. Ce ziceti, va surade ideea? :)


Tot la rugamintea unui prieten, am facut si niste sapunuri pentru barbierit. Dupa ceva incercari, credem ca am gasit reteta potrivita insa mai ramane sa fie si testate sapunelele, cand vor fi gata, desigur. Daca rezultatele sunt multumitoare, este posibil sa apara apoi si in shop :)


 In the making :)


 Proaspat turnate in cutiute de aluminiu.

A doua zi, dupa ce s-au intarit (si s-au si lipit un pic de capac, dupa cate se vede). Am facut doua tipuri - cu argila alba & miere si cu argila verde & menta. Scuze pentru calitatea pozelor, au fost facutu telefonul.

Cam asta sunt noutatile de la noi din atelier. Intr-adevar, am fost ceva mai tacuti in ultima vreme, insa asta se datoreaza faptului ca pregatim in liniste si pe indelete ceva noutati pentru voi, sa speram ca pana la sfarsitul lui martie vom fi gata cu totul, tineti-ne pumnii :)

Psst! Nu uitati sa ne urmariti si pe pagina noastra de Facebook, pregatim un concurs cu premii frumoase pentru zilele urmatoare.

Daca ti-a placut articolul nu uita sa-l distribui si prietenilor tai!

15 comentarii:

  1. Dl Alex zice ca se ofera el de tester la sapunurile de barbierit. :D Si mai sugereaza ca ar fi fain unul cu ulei de santal si multa glicerina. :P
    In alta ordine de idei...mie-mi place ala cu galbenele :D.

    RăspundețiȘtergere
  2. Cred ca sapunurile cu lapte de bivolita ar fi ideale si pentru pielea mea fff uscata!
    "Bunatati din stup" nu mi s-a potrivit, desi imi plac textura, mirosul si faptul ca face multa spuma - imi usuca pielea cam rau.
    Insa, Simple 3 cu musetel, pe care il folosesc in prezent, este muuult mai potrivit pielii mele. Desi initial pare sa imi usuce pielea, dupa aprox 15 min pielea mea isi revine.
    Mai am niste provizii de la tine pe care urmeaza sa le incerc: Garden Rose, Ambrozia- Laptisor de matca si Baby Avocado. Mi-as fi dorit si Morcov si catina si Sofia Baby, dar nu le-am gasit in magazinul Natura360.
    Asteptam si noutatile, spor la munca!

    RăspundețiȘtergere
  3. Super, avem doritori pentru testare! Vom da in cateva saptamani si anuntul oficial, urmariti-ne in continuare :)

    RăspundețiȘtergere
  4. super,laptele de bivolita e foarte hranitor cred ca si pentru ten face minuni,eu am tenul uscat si folosesc produse intens hidratante ,stiu ca mi-am aplicat o data masca cu iaurt de bivolita si pielea era hidratata dupa

    RăspundețiȘtergere
  5. Cum sunt un mare fan al lavandei nu as putea refuza o astfel de ocazie, toate arata excelent!

    RăspundețiȘtergere
  6. Daa, laptele de bivolita este genial!
    Nici nu ma indoiesc de faptul ca este un sapun puternic hidratant si mai e si cu galbenele?!...perfect pentru mine <3

    RăspundețiȘtergere
  7. Interesanta ideea cu sapunul pentru barbierit...ca al meu nu foloseste spuma de ras si ma dispera cand se vaita ca i se irita pielea! Cred ca l-as face sa incerce altceva...

    RăspundețiȘtergere
  8. Dar sapunul nu a facut reactie cu aluminiul la turnarea in cutiuta aceea?Banuiesc ca fost facut dupa metoda rece?Si cum se usuca stand in acea cutie 30 de zile?
    Gabi

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Gabi, nu sapunul nu a facut nici un fel de reactie cu aluminiul si se poate usca fara probleme :)

      Ștergere
    2. Am intrebat deoarece am facut candva un sapun "la rece", pe care cand l-am turnat intr-o forma de aluminiu(din acelea care se gasesc la magazine de menaj si se folosesc ca vase de unica folosinta...)a facut o reactie tare urata, a inceput sa sfaraie in acea forma si sa se umfle....m-am speriat cam tare si l-am rasturnat urgent in alta forma....
      Mi se pare o idee tare buna, avand in vedere ca nu prea se gasesc savoniere sau ceva similar pt sapun de barbierit ,si ma intereseaza pentru sotul meu ceva de genul acesta.
      Gabi

      Ștergere
    3. Stiu despre ce fel de forma de unica folosinta vorbesti, insa cutiile folosite de noi nu au cauzat nici un fel de reactie cu sapunul, probabil sunt diferite. Daca feedback-ul cu privire la aceste sapunuld e barbierit va fi pozitiv, posibil sa le avem si in shop.

      Ștergere
  9. Abia astept sa dati anuntul pentru testarea sapunurilor cu lapte de bivolita si cele pentru barbierit.
    Andra Belu

    RăspundețiȘtergere
  10. Ma inscriu si eu la testarea sapunurilor cu lapte de bivolita.
    Insa am un voluntar si pentru testarea sapunurilor pentru barbierit!!
    :)

    RăspundețiȘtergere
  11. Buna !!!! As dori sa incerc si eu un sapun de-al dumneavostra .Oricare! Succes!!!

    RăspundețiȘtergere
  12. Buna! As dori sa incerc si eu un sapun natural oricare ar fii el. Suntem 4 in familie si sigur ar bucura pe cineva!!Succes in activitatea dumneavoastra!

    RăspundețiȘtergere