Saptamani colorate, parfumate, vesele...

 ...sau saptamanile cu promotii in magazinul Jovis Homemade Beauty!

Ne-am gandit, ne-am tot gandit...cum sa facem noi sa aducem  atmosfera vesela de afara din acest minunat sfarsit de mai si in magazinul nostru online? Mai si iunie sunt lunile noastre preferate din an...atata prospetime, atata bogatie de culoare, flori, verdeata, cer albastru si senin, soare prietenos, lanuri verzi unduinsu-se, intr-un cuvant BUCURIA VIETII, cam asta inseamna pentru noi aceasta perioada! Ne simtim mai veseli, mai productivi...mei fericitic! Voi nu? :)

Ei, si pornind de la aceste simtamimte inaltatoare ne-a venit ideea pentru urmatorul plan de promotii in magazinul nostru online - saptamani tematice (colorate, parfumate, vesele) cu promotii la diferite produse care se incadreaza in tema stabilita. Cum functioneaza asta?

Pai cam asa...
Stiati ca saptamana aceasta ne-a inflorit lavanda din ghiveci? (ah, pacat ca inca nu am facut si o poza cu ea, sa va aratam :P). Da, avem primele spice movulii inflorite, asa ce ne-am hotarat sa aducem si in magazin SAPTAMANA LAVANDEI in cadrul careia produsele cu aroma imbietoare de lavanda vor beneficia de 25% reducere!


Despre care produse vorbim?
En Provence - sapun exfoliant cu lavanda si ovaz - 13,5 lei 10 lei
Green Poppy - sapun exfoliant cu mac, argila verde si aroma de lavanda si rozmarin - 13,5 lei 10 lei
Salt Bar - Lavanda & Cedru - sapun detoxifiant cu 50% sare de mare - 15 lei 11 lei
Simple 3 Lavender - sapun extra hidratant cu lapte de capra, shea si ulei de masline - 15 lei 11 lei
♥ Unt de corp cu Lavanda & Lamaie40 lei 30 lei

Intrati in magazin pentru a le vedea pe toate (click aici sau click pe imaginea de mai sus).

Deci...va surad promotiile din Saptamana lavandei si ideea noastra cu acest saptamani tematice? Daca nu va place lavanda stati fara grija caci urmeaza si saptamana mentolata, mieroasa, hidratanta sau racoroasa ≧◔◡◔≦ iar daca aveti voi idei de teme pentru promotiile viitoare, asteptam cu mult drag sugestiile voastre mai jos in comentarii!


Daca ti-a placut articolul nu uita sa-l distribui si prietenilor tai!


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu