Va asteptam la Raw Generation Expo - 12 mai, duminica !

Participarea la Raw Generation Expo deja a devenit un bun obicei pentru noi astfel incat iata-ne cu bucurie si in pragul celei de-a sasea editii. 

De ce? Pentru ca este unul dintre cele mai reusite targuri de viata sanatoasa de pe la noi, expozantii sunt alesi pe spranceana, iar vizitatorii nici nu stiu cum sa se imparta intre standurile bine aprovizionate si incarcate cu bunatati, prezentarile pe diverse teme ce tin de o viata sanatoasa, ateliere si workshopuri, demonstratii culinare, mini restaurantul cu preparate raw & more. 

Ca de fiecare data, multumim pentru excelenta organizare, Ligia Pop! Va garantam ca ziua va va parea prea scurta pentru cate veti avea de vazut, gustat, admirat si cumparat! :)

Mai multe detalii despre targ gasiti pe siteul www.rawgenerationexpo.com


Ca de fiecare data, standul nostru inmiresmat si colorat va va astepta incarcat cu bunatati si cu niste oferte speciale valabile doar la targ. In plus, fiecare cumparator va primi din partea noastra un cupon de reducere pentru urmatoarea comanda plasata in magazinul online:)

Daca doriti sa plasati o comanda pe care sa o ridicati direct de la targ, trebuie doar sa ne scrieti la office@jovis-homemade-beauty.ro pana sambata dupa amiaza iar noi va vom astepta la stand cu comanda gata pregatita.

Spre deosebire de celelalte editii, de data aceasta se va plati un bilet de 10 lei la intrare, bilet care va va asigura participarea la marea tombola unde veti putea castiga un storcator automat prin presare la rece HUROM, in valoare de 1.400 lei. De asemenea, acest bilet va va asigura intrarea gratuita la toate prezentarile si atelierele din cadrul targului.

Va asteptam cu drag!
Daca ti-a placut articolul nu uita sa-l distribui si prietenilor tai!


2 comentarii: