Pordus NOU! Unt de shea Nilotica!

Stim deja cat de multi iubiti untul de shea pur si nerafiat...insa ati auzit pana acum de untul de shea Nilotica? Este cel mai proaspat produs din gama noastra, un unt rar, pretios si luxuriant, ceva cu totul deosebit...v-am facut curiosi? :D



Ce il face atat de special?

Untul de shea Nilotica provine dintr-o subspecie a arborelui de shea care creste numai in anumite zone ale Africii, fiind un produs mai rar si mai pretios decat untul de shea clasic. Are o textura mult mai moale si foarte cremoasa (este ca o crema gata preparata de natura). Textura se poate observa foarte bine si din poza...de catifea, va zic :)


Este mult mai usor de aplicat, nefiind necesare incalzirea lui in prealabil (cum se intampla de multe ori cu untul de shea clasic). Se absoarbe repede in piele lasand o finete deosebita si are un miros discret, placut.

Vestea si mai buna este ca acum  puteti gasi untul de shea Nilotica la pret redus in cadrul Saptamanii Untoase (20% reducere la unturile de corp si unturile vegetale) ! Enjoy!

Daca ti-a placut articolul nu uita sa-l distribui si prietenilor tai!

Un comentariu:

  1. Untul de shea este foarte bun si pentru par; nu doar pentru piele. Masca de par cu unt de shea a fost cea mai buna masca pe care mi-am facut-o vreodata

    RăspundețiȘtergere