Testate si indragite - noi accesorii pentru baie si ingrijire

Urmand sugestiile voastre, am adus cateva produse noi in magazin, din gama accesoriilor pentru baie si ingrijire: perii de baie exfoliante, perii pentru masaj anticelulitic, piatra ponce si saculeti din iuta pentru sapun.

Evident ca inainte de a le aduce in magazin si de a vi le recomanda cu inima deschisa le-am testat pe propria piele...o sapuneala si exfoliere pe cinste. Pielea mea e fina ca de bebelus si pun pariu ca nu mai are nici o celula moarta acum :)))

Asadar...

Cu cea mai mare sinceritate va spun ca acest saculet mi se pare cel mai bun companion pentru un sapun natural! De ce? Pentru ca ii mareste capacitatea de spumare (adica face spuma mai muuuulta) si exfoliaza pielea in acelasi timp. Nu va imaginati ca e foarte abraziv, dar suficient cat sa simti pielea curata curata si...libera, usoara! Noi suntem tare tare incantati de acest saculet si vi-l recomandam cu drag!

https://www.jovis-homemade-beauty.ro/detergent-natural/accesorii/saculet-sapun-exfoliant

Daca doriti o exfoliere mai serioasa, peria aceasta este intrumentul ideal pentru asa ceva. Incape perfect in palma si "slefuieste" fiecare bucatica de pielea cu maxima seriozitate, dar fara sa zgarie. Senzatia de bine de dupa e garantata! O puteti folosi sub dus dar si "pe uscat" pentru dry brushing. Puteti citi mai multe despre procedeu in acest articol pe care l-am scris cu ceva timp in urma.

https://www.jovis-homemade-beauty.ro/detergent-natural/accesorii/perie-baie-exfoliere

Celulita, bat-o vina, ce nu facem noi femeile in incercarea de a scapa de ea! :) Pe langa sport si alimentatie sanatoasa, unul dintre cele mai recomandate procedee in lupta impotriva celulitei este masajul. Desigur, ideal ar fi cel efectuat in mod regulat de o persoana specializata, insa, in lipsa acestuia sau ca si completare, este foarte bine sa masati in fiecare zi zonele problematice cu o perie de genul acesta...imbunatateste textura si fermitatea pielii si stimuleaza circulatia sanguina ceea ce reduce aspectul de coaja de portocala. Daca folositi o crema sau un ulei anticelulitic, peria aceasta este ideala pentru aplicarea lui. Daca nu, o puteti folosi la fel de simplu sub dus.

https://www.jovis-homemade-beauty.ro/detergent-natural/accesorii/perie-masaj-anticelulitic

4. Piatra ponce
Despre piatra ponce nu pot sa va spun mare lucru pentru ca...ei bine, pentru ca nu-i mare lucru de spus. Cu totii o cunoastem si, oricat de banala ar fi, stim ca este indispensabila pentru niste picioare frumoase, elegante si delicate :)

https://www.jovis-homemade-beauty.ro/detergent-natural/accesorii/piatra-ponce

5. Pamatuf pentru barbierit
Nu i-am uitat nici pe barbatii din vietile noastre, pentru care am adus pamatufuri de barbierit. Aici nu pot sa va dau o parere personala, insa partea masculina a familiei noastre s-a aratat tare incantata.

https://www.jovis-homemade-beauty.ro/detergent-natural/accesorii/pamatuf-barbierit

Daca ti-a placut articolul nu uita sa-l distribui si prietenilor tai!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu