Participam la Raw Generation editia VII !

Dragii nostri, va anuntam cu bucurie ca duminica aceasta, 11 mai, vom participa la cea de-a saptea editie a targului Raw Generation, unul dintre cele mai importante evenimente din tara dedicate unui stil de viata sanatos! 

 Va invitam sa ne fiti alaturi la unul dintre cele mai asteptate si de succes evenimente de viata sanatoasa din Bucuresti si din tara, in care se vor imbina in cel mai armonios mod mancarea sanatoasa si delicioasa, cosmetica naturala & bio, filozofii pentru un spirit luminos, aromaterapia, tot felul de rasfaturi vizuale si olfactive si multe altele.


Evenimentul va avea loc pe data de 11 mai la Rin Grand Hotel Bucuresti (Sos. Vitan-Barzesti, nr 7D, et 1), intre orele 10-19. Biletul de intrare va costa 10 lei si va va asigura participarea la marea tombola al carei premiu este un storcator prin presare la rece Greenis.

In cadrul evenimentului se vor tine prezentari de sanatate si ateliere ce tin de promovarea unui stil de viata sanatos si armonios. Toate prezentarile se vor desfasura in 2 sali separate,  intre orele 11:00-17:00. Programul va fi afisat in cadrul evenimentului.

 Noi ne vom pregati cu produsele voastre preferate, cateva noutati, reduceri si oferte speciale!

Va asteptam cu drag! :)

Daca ti-a placut articolul nu uita sa-l distribui si prietenilor tai!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu