Participam la Raw Generation Expo - 16 noiembrie Bucuresti!

Cred ca deja nu mai este nici o surpriza pentru nimeni ca vom participa cu drag si la cea de a VIII-a editie a targului Raw Generation Expo, ajuns deja un eveniment de mare amploare, unul dintre cele mai importante pentru promovarea unui stil de viata sanatos.

Va invitam sa ne vizitati pe 16 noiembrie la Romexpo, Bucuresti!


Targul va avea loc pe 16 noiembrie intre orele 9-19, la Romexpo, in pavilioanele H1 si H2.

Intrarea se va face dupa cum urmeaza:
  • poarta A - acces pietonal
  • poarta E - acces liber auto

Important! Pentru acces este necesar sa prezentati la intrare aceasta invitatie printata.

*Intrarea pe la alte porti in sediul Romexpo va putea insemna taxe in plus de parcare si de intrare, deoarece Raw Generation Expo nu este singurul eveniment care se va desfasura la Romexpo in acea zi.

Ca la fiecare editie, vor fi prezente firme din intreaga tara care vor expune o gama foarte diversificata de produse si solutii pentru un stil de viata sanatos. Noua ne-au placut foarte mult editiile anterioare ale Raw Generation Expo asa ca va recomandam sa marcati in calendar data de 16 noiembrie deoarece este cu adevarat un eveniment de neratat. :)

Mai multe poze de la participarea noastra la editia anterioara aici.

In cadrul evenimentului se vor tine prezentari de santate, demonstratii culinare live si ateliere ce tin de promovarea unui stil de viata sanatos si armonios. Prezentarile se vor desfasura intre orele 11-17. Programul lor va fi afisat in cadrul evenimentului.

Pentru mai multe detalii puteti vizita site-ul oficial, www.rawgenerationexpo.com.

VA ASTEPTAM IN VIZITA!


Daca ti-a placut articolul nu uita sa-l distribui si prietenilor tai!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu