Colaborare "Jovis" - "Manie.ro"

Azi va anunt cu mandrie ca cel mai cunoscut Homo Cosmeticus Shopaholicus de prin blogosfera, adica Gaby, mintea creativa din spatele Manie.ro, organizeaza pe site-ul ei un concurs care va avea drept premii 3 seturi de produse Jovis - homemade beauty.

Intrati pe Manie.ro unde veti putea citi un articol de prezentare a activitatii mele si apoi lasati un comentariu in care sa spuneti ce produs va place cel mai mult si ce alte noutati v-ar mai placea sa aduc. Dupa doua saptamani, castigatorii vor fi alesi folosind random.org. Oricum, toate detaliile le gasiti acolo:)

Sursa imaginii: flickr.com

4 comentarii:

  1. Felicitari! Vreau si sper sa castiiiig;)

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna Ioana,

    impreuna cu autoarea blogului eco-notes am deschis o categorie in cadru forumului super-parinti dedicat sapunului de casa, cosmeticelor homemade si altor mesterelii.

    Te asteptam cu bratele deschise daca esti dispusa sa ne impartasesti din experienta ta :)

    http://www.super-parinti.com/fabricarea-sapunului-de-casa-f59/

    Numai bine :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Pe mine ai reusit sa ma impresionezi! Nu atat prin toate minunile pe care le faci tu - sapunurile tale superbe...decoruri...petale de trandafir...- cat prin reflectiile lui O.Paler. Da,am tresarit putin ca cineva mai ia in seama asemenea lucruri... Dar emotia a fost data de faptul ca eu, asa l-am cucerit pe sotul meu...candva i le-am dat sa le citeasca si de atunci ne facem timp impreuna mai ales pentru tandrete! Si de atunci..."eu nu strivesc c
    corola de minuni a lumii si nu ucid cu mintea tainele ce le-ntalnesc in calea mea"...te pup de la Tg-Jiu
    Veronica Dascalu

    RăspundețiȘtergere