Diverse - fotografii, premii si o leapsa...si o restanta!

Luni am o restanta...singura mea restanta de altfel pe care am capatat-o fiindca nu m-am dus la examen in sesiunea din vara, de lene...groaznic:)) De fapt, mie nu imi place sa o numesc restanta ci examen sustinut in sesiunea de restante, ca doar e prima data cand il dau, nu? Deci, ar trebui sa invat...dar nu o fac, doar mai sunt, omg, 5 zile pana atunci. Materia e grea, si multa si eu totusi nu simt CHEMAREA...inca nu sunt stresata, nu simt presiunea. Si eu invat cel mai bine sub presiune...cel putin asa am impresia; pana nu simt rasuflarea examenului suflandu-mi in ceafa nu am nici un spor si culmea e ca metoda asta nu a da gres niciodata, ba chiar imi asigura note foarte mari...deci nu ma stresez:))

Inca nu am chef sa invat dar nici nu pot sa fac altceva relaxata. De exemplu acum nu pot sa scriu o postare complexa si bine docume
ntata ci o sa ma rezum la diverse...cateva poze, o leapsa, doua-trei premii, nimicuri imortante:)


Saptamana trecuta am fost la o plimbare pe malul marii. Am facut cateva poze si cu ocazia asta si sapunul "Sea breeze" a capatat o noua poza de prezentare, de data asta intr-un cadru potrivit...in cadrul ideal:)

Am primit si trei premii dragalase de la Elyda, careia ii multumesc tare mult. Primirea premiilor presupune sa numesc 10 lucruri care imi plac, lucru pe care deja l-am facut intr-o postare anterioara, cu ocazia altui premiu. De asemenea, aceste premii le dau mai departe tuturor celor din blogroll-ul meu:)

De la Sadie m-am pricopsit cu o leapsa despre obiceiuri legate de par, leapsa pe care nu am putut sa o refuz avand in considerare postarea anterioara:) Asadar, iata:
Ce tip de par ai?
Parul meu are o forma indefinita...e ondulato-zbarlit in functie de dispozitie...in unele zile etaleaza niste bucle lejere ataaat de frumoase iar in altele este o chestie zbarlita dar care mie imi place:) Firul este si el o combinatie...unele fire sunt foarte moi si subtiri iar altele groase; cred ca lor se datoreaza si forma parului meu.

Care este lungimea actuala a parului tau?
Acum este pana pe la umeri.

Cat de des iti tunzi parul?
De 2-3 ori pe an.

Care au fost extremele legate de lungime pe care le-ai experimentat? Ai mai reveni la una dintre ele?
Am avut parul scurt cand eram micuta dar asta nu cred ca se pune...in rest, lungimea lui a oscilat intre baza gatului si un pic mai jos de umeri. Nimic spectaculos pana aici...

Iti vopsesti parul? Cat de des? Acasa sau la coafor?
A fost o perioada in care faceam si asta, acasa...acum am renuntat:)

Ce culoare ai si ce culoare iti doresti sa aiba parul tau?
Parul meu este un saten inchis cu reflexe rosiatice...mi-ar placea sa accentuez acele reflexe.

Ai avut vreun experiment nereusit legat de vopsirea parului?
Nu, nu am facut chestia asta prea des si nu am folosit vreo culoare foarte diferita de nuanta mea naturala ca sa am de ce sa ma plang dupa aceea.

Care au fost extremele legate de culoarea parului? Ai mai reveni la vreuna dintre ele?
Eu m-am jucat cu reflexele nuantei naturale si nu cu nuanta de baza...am avut reflexe ruginii accentuate, rosiatice, mov, gri...as reveni la mov pruna.

Ce vopsea de par folosesti acum? Care au fost cea mai buna si cea mai proasta vopsea folosita?
Acum nu folosesc insa singura pe care am folosit-o, care mi-a si placut si pe care o voi utiliza in continuare daca va fi cazul e Casting Creme Gloss de la L'Oreal, vopseaua aceea fara amoniac a carei culoare se duce treptat ca sa te scuteasca de problema radacinilor crescute.

La ce varsta ti-ai vopsit parul prima data?
Pe la 16 ani...mi-am facut niste suvite.

Cat de des iti speli parul?
De 2-3 ori pe saptamana.

Ca produse folosesti la fiecare spalare?
Sampon/sapun si balsam...la 2 saptamani si cate o masca homemade.

Ce sampon folosesti acum? Care sunt cel mai bun si cel mai prost sampon folosite vreodata?
Alternativ Bentley Organic Shampoo si sampon solid adica un sapun facut de mine special pentru par. Nu as putea sa-l nominalizez pe cel mai prost insa cele mai bune sunt cusiguranta cele pe care le folosesc acum.

Ce balsam folosesti acum? Care sunt cel mai bun si cel mai prost balsam folosite vreodata?
Acum folosesc pe post de balsam otet de mere infuzat cu plante si diluat cu apa. La fel, nu as putea sa-l nominalizez pe cel mai prost insa acesta pe care il folosesc acum imi place tare mult.

Ce masca folosesti acum? Care sunt cea mai buna si cea mai proasta masca folosite vreodata?
Folosesc ulei de masline, ricin, unt de shea combinate cu diverse uleiuri esentiale. Nu am folosit masti din comert insa o masca homemade care nu mi-a placut deloc si pe care am folosit-o o singura data acum vreo 3 ani cand aveam probleme cu caderea parului a fost o combinatie de ulei de ricin, galbenul de ou si vitamina A. Dupa ce l-am spalat, parul mirosea ingrozitor iar mirosul nu s-a dus dupa uscare, plus ca m-am spalat cu apa ca fierbinte su galbenusul ala s-a fiert si mi-au ramas "zdrente" prin par...deci, nu:))

Folosesti un tratament pentru par?
Masca-tratament mentionata mai sus.

Folosesti masti de par home made sau alte leacuri "babesti"?
Da, si sunt foarte eficiente.

Ce produse de styling folosesti in mod curent?
Cateodata niste spuma si/sau fixativ.

Ce instrumente de coafat folosesti in mod curent?
Cateodata placa de par.

Cum iti porti parul de obicei?
In toate felurile...liber, prins intr-o coada, prins partial, cu bentita, intr-o parte, prins la spate cu clestisori etc.

Care este coafura ta preferata pentru ocazii?
Nu am una, o aleg in functie de vestimentatie, dispozitia mea, dispozitia parului. Noi ne respectam reciproc si nu imi permit sa fac ceva fara voia lui:))

Care este coafura pe care ai purta-o sau ai purtat-o in ziua nuntii?
Pfff, habar n-am:))

Exista o personalitate al carei par il admiri?Te-ai inspirat de la vreo personalitate in stilul actual?
Nu si nu...

Care este cel mai important lucru pe care il faci pentru ca parul tau sa arate bine?
Ha, il spal regulat si aplic masti.

Care este cel mai bun sfat pe care il poti da cuiva despre par?
Pentru ca un par sa fie frumos, dincolo de culoare, dincolo de vopseaua folosita sau coafura, parul trebuie ingirjit foarte bine, pentru a-l metine sanatos indiferent de schimbarile de stil.

Cam atat am avut eu de zis pentru seara asta. Acum ma retrag nu sa invat ci sa ma uit la Anatomia lui Grey din care mai am de vizionat vreo 15 episoade pana la finalul sezonului 6 dupa care ma apuc de Dr.House...imi plac serialele cu doctori:))

Iar maine urmeaza sa anunt castigatorii concursului..yeeey!
La revedere, dragilor!


2 comentarii:

  1. Merci ca ai acceptat sa scrii! Stiam eu ca o sa am multe de invatat de la tine!
    Tocmai am scris o postare despre cei tratamente naturale am mai folosit si am incercat si combinatia apa+otet, pe care am aflat-o de la tine. Mi-a placut, o sa o mai incerc!

    RăspundețiȘtergere
  2. E incredibil cum majoritatea am avut parul scurt cand eram micute :)) Eu am avut impresia ca sunt singura!
    La gradi eu mereu eram tata in jocuri...asa ma enerva situatia. Era o fetita cu parul pana la fund, drept si stralucitor, i se spunea Pusina. O invidiam asa tareeee! Apoi in generala alta fata, Dana, tot cu paru drept si stralucitor pana la fund. Acu e tunsa baieteste. Vrei ce nu ai i guess..

    RăspundețiȘtergere