La multi ani! - am implinit un an:)

Pe data de 19 noiembrie 2009 am scris timid prima mea postare pe primul meu blog, Jovis  Homemade Beauty, cu speranta ca nu va ramane ingropat undeva prin hatisurile internetului, nestiut si nebagat in seama de nimeni. De atunci a trecut un an, an in care am realizat multe, lucruri chiar peste asteptarile mele, iar pentru asta nu trebuie sa va multumesc decat voua, dragi cititori:)

Da, stiu, azi e deja 20 noiembrie, am intarziat cu "articolul aniversar" dar nu stiu cum s-a intamplat de saptamana asta am avut o aglomeratie fantastica de "to do things" iar asta s-a vazut si in postarile razlete de pe blog. Never mind:D Oricum, pregatisem cateva chestiute pentru aceasta zi deosebita asa ca nu o mai lungesc cu vorba si va las sa cititi un articol care pe mine m-a bucurat foarte foarte mult, scris special pentru aceasta ocazie de catre o persoane foarte speciala, prima clienta Jovis Homemade Beauty, Andreea.


"Prima clientă....hm...aş putea să încep în atâtea moduri acest mic articol...Dar cred că cel mai bine ar fi să "încep cu începutul", aşa cum se spune, şi să povestesc despre primele întâlniri cu Ioana.

Ştiu că m-a impresionat de la început pasiunea cu care vorbea despre mica ei idee de a-şi crea propriile cosmetice naturale şi sănătoase, atât pentru ea, ca persoană, dar şi pentru mediul înconjurător. Deşi, spunea ea, "mediul este ceva SF" în locul din care provine. Dar şi-a urmat pasiunea, oricât de nemaiauzit părea la început şi, fiind genul de persoană care îţi transmite ideile direct din inimă, cu atâta energie şi însufleţire, m-a "prins" imediat şi, unul dintre primele lucruri pe care cred că i le-am zis, a fost "Super tare! Vreau şi eu! Serios, dacă faci asta, eu le comand."

Şi cum să nu te convingă de ideea ei, când argumentele erau din cele mai logice? "N-aş pune pe faţă ceva ce n-aş mânca", mi-a zis ea. Nu mă gândisem niciodată în felul ăsta la cosmeticele pe care le foloseam. Clar, avea dreptate.
Astfel, fiind şi eu o mică pasionată de tot ceea ce e natural, homemade/handmade şi, mai ales, care protejează sănătatea şi mediul, am decis că, dacă Ioana va duce la îndeplinire ideea ei, îi voi încerca produsele.

Şi, într-o zi, apare draga de Ioana cu un recipient micuţ, în care avea primul balsam de buze făcut de ea. "Vreau şi eu să văd!", am exclamat. Am văzut, am mirosit, am testat şi, cu greu, m-am abţinut să nu îl mănânc...era bogat în miere, aşa că tentaţia era mare. Mi s-a părut cu adevărat inedit, era evident că e natural şi, mai ales, părea să funcţioneze. Aşa a făcut rost Ioana de prima comandă :) Nu m-am mai dezlipit de balsamul acela 2-3 luni, până când s-a terminat.

Bineînţeles, după experienţa balsamului, am decis că voi încerca "orbeşte" (în sensul bun) toate produsele ei şi voi renunţa la cele clasice. Zis şi făcut...acum am produse "Jovis" şi în cameră, şi la baie, le iau cu mine când plec undeva...sunt nelipsite, ce să mai zic?

Mă voi apropia încet de final, prin a spune că un alt lucru care îmi place la ceea ce face Ioana este că ţine mereu cont de feedback-ul nostru, al susţinătorilor care îi folosesc produsele (clienţi sună prea mercantil şi aici nu este cazul, doar suntem susţinătorii unei idei, mai mult decât ai unei afaceri, nu?), astfel îmbunătăţind mereu produsele sau realizând unele noi, la cererea noastră (da, încă îi sunt datoare/recunoscătoare pentru că mi-a făcut moftul de a avea un săpun cu alge, pe care îl ador).

Desigur, ar mai fi atâtea de zis despre modul în care (mie, personal) mi-a schimbat modul de viaţă, mi-a revoluţionat gândirea (poate că pare cam pompos, dar ştiţi bine la ce mă refer), despre gama din ce în ce mai variată de produse (pe care le ador, de la primul până la ultimul), despre calitatea lor extraordinară, despre faptul că se gândeşte la un public ţintă cât mai larg, despre faptul că ne cunoaşte dorinţele şi nevoile, despre micile cadouri pe care ni le oferă mereu ca răsplată pentru fidelitatea noastră (deşi noi ar trebui să o răsplătim pentru pasiunea ei)...dar cred că sunt lucruri ştiute de noi toţi/toate şi, în plus, nu vreau să mă întind prea mult cu articolul (deşi Ioana nu mi-a dat o limită de spaţiu virtual în care să mă încadrez...poate ar fi trebuit, pentru că aş putea să mai scriu atâtea..)

In orice caz, concluzia mea este că "Jovis" este un stil de viaţă, o idee care a luat forma unui trend, dacă vreţi, dar, mai ales, un mod de a ajuta oamenii şi mediul (lucru foarte important pentru mine, personal) şi, pentru asta, trebuie să îi mulţumim Ioanei, pentru că ne face viaţa mai parfumată (la propriu şi la figurat).

Pentru primul anişor în care ne-a răsfăţat şi a avut grijă de noi, îi spun sincere felicitări Ioanei şi, bineînţeles, îi urez clasicul "Mulţi ani înainte!", fiind convinsă că spun asta în asentimentul multora dintre cei care vor citi acest articol :)

(aceeaşi) Andreea"

Merci mult, Andreea! M-au uns pe suflet cuvintele tale:)
Asadar, iata-ma in fata unui nou an Jovis Homemade Beauty, alaturi de cativa prieteni in plus, cu multe idei grozave de pus in practica si multa energie...sper doar sa ma ajute Dumnezeu sa le duc la capat pe toate.

V-am pupat!  

18 comentarii:

  1. aaaa, ce dragut...ma bucur ca ti-a placut articolul, e scris din suflet :)
    felicitari din nou si puuuuup mare :*:*

    Andreea

    RăspundețiȘtergere
  2. La multi ani, sa cresti mare:))) adica sa devii un adevarat brand, caci frumoasa si desteapta esti, sa ma bucur multi ani de acum inainte de minunatiile tale! Pur si simplu sunt dependenta de ele. Succese!

    RăspundețiȘtergere
  3. La multi anisori si postari, si multe inspiratie si creativitate pentru colturile de natura pe care ni le oferi cu drag!

    RăspundețiȘtergere
  4. La multi ani! si la multe oferte bune pentru produse naturale. Nu de alta, sa se bucure toata lumea de ele, nu?
    La mai muulti ani!

    RăspundețiȘtergere
  5. La multi ani, draga Ioana si tie si magazinului tau! Imi doresc sa ne incanti cu nenumarate produse la fel de inspirate ca si pana acum!
    Iti marturisesc ca am ramas impresionata extrem de placut de produsele primite de la tine, chiar daca au trecut cateva zile de cand le testez.
    Iti dau mare dreptate la "N-aş mai pune pe faţă ceva ce n-aş mânca"!

    RăspundețiȘtergere
  6. La multi ani..as fi crezut ca aci asta de o viata!

    Ma ai client fidel la cateva cosmeticale(i love them!!!)

    La multi ani!!!

    RăspundețiȘtergere
  7. La multi ani si la multi clienti fericiti! Felicitari pt idee si daruire, ma bucur mult ca totul merge asa cum ai visat. La mai mare :)

    RăspundețiȘtergere
  8. La multi ani! Eu sint abia la prima comanda, dar sint foarte multumita de produse, sigur voi mai comanda, mai ales ca si preturile mi se par rezonabile, in comparatie cu alte cosmetice homemade vazute.

    RăspundețiȘtergere
  9. La multi ani si multe idei, si multi sustinatori (dupa cum a zis cineva, client suna cam rau aici)!
    Si mai umple magazinul cela, ca bate vantul prin el, tocmai acum, cand s-au pus pe cumparaturi colegele mele (da, am reusit sa le inving reticenta) :)
    MArilena

    RăspundețiȘtergere
  10. La multi multi ani si felicitari pentru faptul ca produsele tale sunt mult mai ieftine decat ale altor d-ne ce fac cosmetice (am constatat ca la acelasi produs, pe alte site-uri pretul e identic dar cantitatea este la jumatate) ceea ce m-a facut clienta fidela.Te-ai gandit la un fel de after/shave pentru barbati?Am mare nevoie.Multumesc si succes

    RăspundețiȘtergere
  11. La multi ani! 19 noiembrie e o zi speciala pentru mine :), cu siguranta nu voi uita ca te sarbatoresti. Felicitari pentru ceea ce faci, mult succes in continuare si .... sa convingi cat mai multe persoane din jurul tau si nu numai sa foloseasca produse naturale. big hug

    RăspundețiȘtergere
  12. La multi ani!
    In sfarsit am ajuns si eu la un moment de respiro.

    Sa cresteti mari impreuna, Ioana si Jovis, sa aveti multe bucurii, cel putin la fel de multe ca si cele pe care ni le oferiti. Si restul se intampla de la sine, cand faci totul asa cu pasiune.
    Jovis este o inspiratie in viata mea si a re-deschis o dorinta mai veche a mea de a crea lucruri frumos mirositoare.

    Ma bucur mult pentru realizarile voastre si mult succes inainte.

    Cu drag,
    Alexandra

    RăspundețiȘtergere