Azi....

...am fotografiat ce am facut ieri (sau acum o luna si ceva, in cazul sapunurilor) :)
       "The Candy Jar"...mmm, il visam de ceva vreme si l-am facut exact asa cum l-am visat: un set de dulciuri fara calorii pe care pielea le va papa cu nesat...
   


 Am reorganizat gama de balsamuri de buze. Cele simple le veti gasi in recipient tip tub, cum sunt "Be my Honey!", "The Lip Doctor", "Choco Madness" si "Fruity Rhythm" iar cele duo vor fi ambalate in recipient tip cutiuta. Deocamdata, duo il avem doar pe cel cu visine si ciocolata insa vor mai aparea si altele, care vor include aromele de menta, trandafiri si vanilie.




Acum ceva vreme, cand tot stateam eu si ma gandeam ce sapunele sa mai creez, mi-am dat seama ce lipseste gamei de sapunuri naturale Jovis...ceva exfoliant, desi unii ar putea zice ca SOS Cellulite face cat 10 :)) Si uite asa au aparut "En Provence" (pentru al carui nume v-am solicitat ajutorul mai demult...m-am oprit la sugestia Alinei) si "Green Poppy".

"En Provence" este un sapun exfoliant delicat care contine flori de lavanda, fulgi de cereale, argila alba si uleiuri esentiale de lavanda si portocala. Datorita acestor ingrediente delicate este potrivit si pentru pielea mai uscata sau sensibila. Pe mina, una, m-a cucerit...textura, mirosul, senzatia pe piele...totul:)

 "Green Poppy" este un sapun exfoliant un picut mai dur, care contine seminte de mac, argila verde si uleiuri esentiale de lavanda si rozmarin. Daca argila alba este potrivita pentru tenul uscat, cea verde se adreseaza mai degraba tenurilot mixte, grase sau normale, efectul ei fiind completat de semintele de mac:)

Maine va voi arata si restul seturilor cadou pregatite pentru sarbatori...nu am apucat sa le fotografiez pentru ca cerul s-a incapatanat sa se innnoreze:(


11 comentarii:

  1. cat e setul cadou? m-am uitat prin magazin si nu l-am vazut pe acolo. vreau sa-l trec deja pe lista de cadouri:)

    RăspundețiȘtergere
  2. gata, poti sa nu iei in seama ultimul comentariu, am vazut ca exista si-n magazin :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Arata grozav!!! Abia astept sa le vad la targ si sa-mi aleg, fireste, cateva bunatati de la standul tau! Te rog sa nu uiti de Shea Radiance... Sper ca ai facut :D Vreau 2!

    RăspundețiȘtergere
  4. nice:)
    intrebare intrebatoare (daca vrei sa imi spui): de unde iti iei tuburile goale pentru balsamul de buze?

    RăspundețiȘtergere
  5. vad ca vii in forta pe breslo!!! duper pozele si ideile.

    sunt curioasa de provence(buna decizie asupra numelui )

    pai se inoreaza pt ca se vrea un Craciun plin cu zapada :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Cat sunt de frumoase toate produsele! Si cred ca si minunate. Abia astept sa le incerc :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Vai, mi s-a facut pofta de prajituri! Absolut genial!

    RăspundețiȘtergere
  8. Ce bine arata bunatatiile tale! Iti vine parca sa le mananci :) Promit ca dupa ce termin stocul de sapunuri si unturi de corp revin la tine :)
    I-am gasit o noua intrebuintare cremei de fata care iti spuneam ca nu prea imi prieste mie: crema de maini. Iar balsamul de buze este multi purpose. De la o raceala ma cam descompuneam pe varful nasului, dar am apicat putin balsam si e ca nou :)

    RăspundețiȘtergere
  9. omg cat de bine arata ca iti vine sa le mananci.

    RăspundețiȘtergere
  10. Va multumesc, ma bucur mult ca va place:D
    @Mirela: Tuburile de balsam le iau de la o firma din afara:)

    RăspundețiȘtergere