La ce-am mai lucrat în ultima vreme...

Știți că îmi place să va țin la curent cu tot ce mișcă in regatul meu (lăuntric sau palpabil), așa ca nu fac excepție nici de data asta.

Deci, la ce-a mai lucrat în ultima vreme?
Păi am tot lucrat la site, care este aproape gata, dar parcă tot mai găsesc câte ceva de modificat tot timpul, parcă mi se pare că ar fi mai bine dacă aș schimba asta cu ailaltă (vorbim de chestii de detaliu, bineînțeles) ceea ce înseamnă că acum doar trag de timp:))

Apoi a venit mult dorita și mult așteptata ștampilă de săpun cu care ne vom personaliza de acum creațiile. Nu-i așa că-i drăguț? Eu una sunt tare încântată.
 The last, but not the least, am început lucrul pentru mărirea gamei de accesorii pentru baie Jovis Homemade Beauty. Asfel, pe langă accesoriile croșetate, în noul magazin veți găsi săpuniere și seturi pentru baie din lemn și din ceramică. Ca un mini preview, iată o săpunieră din lemn.
Acum că privesc un săpun natural șezând firesc într-o săpunieră dintr-un material natural, mi se pare imaginea și combinația perfectă, mi se pare că lucrurile sunt așa cum trebuie să fie...

13 comentarii:

  1. Ma buuuucur:) De acum o vei vedea imprimata pe toate sapunurile... (bine, nu chiar de acum, ca mai intai trebuie sa terminam stocurile de sapunuri nestampilate:D).
    Pup!

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna Jovi!
    Urmaresc cu interes blogul tau si este cu siguranta unul din cele mai interesante.Stampila ta este super interesanta.Inca un lucru interesant,pe langa forma de sapun cu harta Romaniei a lui Marillys.
    Ma bucur pentru voi fetelor,sunteti tinere,cu initiativa,dar mai ales - asa cum am mai spus - ma bucur cand romanii se afirma.
    Mult succes in continuare si la cat mai multe lucruri interesante.
    Cu mult drag,
    Veronica Dascalu - Gorj -

    RăspundețiȘtergere
  3. E foarte faina stampila si mai practica si utila sapuniera !

    RăspundețiȘtergere
  4. Arata foarte dragut! Iti doresc sa vinzi cat mai multe sapunele "stampilate"!
    Felicitari pentru aceasta initiativa!:*

    RăspundețiȘtergere
  5. Felicitari !!!!Chiar este foarte draguta!

    RăspundețiȘtergere
  6. E foarte frumoasa stampila, acum produsele tale se vor bucura de si mai multa personalitate. Felicitari!

    RăspundețiȘtergere
  7. Buna!

    Sunt extrem de multumita de produsele tale! Mi-ai vindecat pielea! Astept cu interes noile produse, dar sunt nerabdatoare sa incerc deodorantele.
    O primavara frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
  8. @Raluca:
    Multumesc, Raluca, ma bucura enorm cuvintele tale:) Din pacate deodorantele nu se mai regasesc momentan in gama noastra de produse.
    Pup!

    RăspundețiȘtergere
  9. Ca sa nu mai patesti ceea ce patesti cu astia de la photobucket ar trebui sa iti fac la mai multe servere de stocat poze plus sa mai faci upload si la blogspot. E pacat sa patesti asa ceva ca e munca ta.

    RăspundețiȘtergere
  10. @Iasi:
    La ce anume te referi mai exact pentru ca nu imi dau seama:D

    RăspundețiȘtergere