Photo - Fresh


Daaa, în sfarșit a venit primăvara în adevăratul sens al cuvântului! De când s-a încălzit vremea și e soare și îmbietor afară, am așa, o stare de prospețime, fericire, chef de viață și mișcare:) Am simțit nevoia să împrospătez și imaginea săpunurilor noastre așa că am făcut un nou set de fotografii, într-o zi însorită...de primăvară:)

Am ales o abordare "curată", pe fundal alb, care să pună în evidență săpunurile. Asta oricât de mult mi-ar plăcea mie fotografiile mai bogate ca și compozitie. Cred ca este mai bine așa pentru că până la urma într-o fotografie de produs scopul este ca accentul să cadă pe produsul în sine, și să il prezinte cât mai clar și detaliat posibil, nu? Mie îmi place, mi se pare că oferă o senzație de curățenie și prospețime. Voi ce părere aveți? Vă place noua prezentare?



7 comentarii:

  1. Mie parca imi plac mai mult celelalte poze. Parca settingul imi da o idee despre cum este sapunul. However, nu le vad prea bine pe acestea ca e mica poza... :)

    RăspundețiȘtergere
  2. tu vrei sa ma chinui?
    puteai sa le incarci normale...

    aspectul e usor schimbat la levantica...

    dar faine...

    RăspundețiȘtergere
  3. Arata super! Intr-adevar adauga o nota de prospetime. Bravo :)

    RăspundețiȘtergere
  4. @Diana: Thanks:)

    @DiAnais: Intr-adevar, si mie imi plac imaginile mai bogate insa de data asta am preferat sa iasa in evidenta produsul:)

    @Luthelo:
    Pozele sunt uploadate deja si pe Breslo daca vrei sa le vezi pe fiecare in parte. Aici e doar o imagine de ansamblu:) Pup!

    @Irina: Merci frumos:)

    RăspundețiȘtergere
  5. whow! dar ce bine si cat de fresh arata pozele XD

    imi placeau foarte mult cele anterioare, erau o adevarata incantare pentru ochi, insa, pe de alta parte, o schimbare este intotdeauna binevenita :D

    intr-adevar, sapunurile par a arata altfel acum... iar in ceea ce priveste samponul solid, acum poza da foarte bine cu realitatea.

    acum chiar ca a venit primavara : )

    khamis

    RăspundețiȘtergere