Sapunuri de sare

Azi prefer imaginile in locul cuvintelor asa ca o sa va arat un mic preview al uneia din cele doua game noi de sapunuri Jovis ce urmeaza sa apara. Sunt niste sapunuri "de sare", cum le spun eu, deoarece contin aproape 50% sare de mare, cu toate proprietatile ei.

Oricat de "in a non-talking mood" as fi, trebuie totusi sa va spun cateva cuvinte despre ele si de ce imi plac asa de tare:

-rezistaaaa....de nu se mai termina:))  ; sarea le confera o textura foarte dura, ceea ce le face sa aiba o durata de viata foarte mare in sapuniera din baie 

-fiecare bucata de sapun inmagazineaza efectele unei bai cu sare de mare, adica ofera pielii muuulte minerale si substante benefice, o detoxifiere pe cinste, fiind potrivite pentru aceleasi probleme ale pielii: iritatii, mancarimi, eczeme, psoriazis sau acnee

- indeparteaza celulele moarte de la suprafata pielii adica exfoliaza foarte bine. Asta nu se traduce insa printr-un sapun aspru care zgarie, dimpotriva, sapunul se "slefuieste" dupa primele spalari. 

-nu sunt asa de darnice cu spuma precum celelate sapunuri, insa mangaiate cum trebuie fac o spuma foarte densa si cremoasa, foarte diferita
Nasul meu a considerat ca sarea de mare cere un miros fresh, asa ca le-am dat tuturor niste arome proaspete, revigorante:)
  
Speram sa fie disponibile spre vanzare pe la sfarsitul lui aprilie deoarece, desi din punctul de vedere al perioadei de maturare sunt aproape desavarsite, urmeaza notificarile la Ministerul Sanatatii si analizele specifice.

Stiu, stiu, ar mai fi trebuit sa astept cu prezentarile dar cand sunt incantata de ceva, nu pot sa ma abtin fata de prietenii mei, nu?

Sper sa va placa de pe acum si sa le indragiti cu adevarat dupa ce le veti incerca.

Hugs!


8 comentarii:

  1. Foarte interesante sapunurile cu sare! Credeam ca poate le vei aduce la tirgul din 27 martie (am citit la Ligia Pop despre el si te-am vazut in lista participantilor, o sa fac tot posibilul sa vin), dar astept pina cind vor fi scoase la vinzare.

    RăspundețiȘtergere
  2. oau...felicitari pentru noile bunatati. deja mi le imaginez la mine acasa :)) insa mai am ceva de asteptat.
    felicitari inca o data si la cat mai multe noutati.
    pupici

    RăspundețiȘtergere
  3. Asa si eu acum trebuie sa astept minunatele sapunuri tocmai pana in aprilie...ce glumeata.ne a facut pofta si a fugit.

    RăspundețiȘtergere
  4. @Nati:
    Chiar, as putea sa le aduc la targ:D Good idea!

    @Diana:
    Pe cuvant de cercetas ca nu zgaie deloc:)

    @Oana: Merci de apreciere! Intr-adevar, mai e un pic de asteptat dar eu cred ca marita:)

    @Alina G: Hai ma ca nu mai e chiar asa mult pana in aprilie:P

    RăspundețiȘtergere
  5. hmmmm..... foarte interesante sapunurile cu sare... acum stiu cu ce o sa ma spal la vara :D

    Vreau sa-ti spun ca m-a surprins intr-un mod f.placut ambalajul sapunurilor... unde mai pui ca pica si exact la tzanc lucrul asta, intrucat unul din sapunurile cu trandafiri voiam sa-l fac cadou unei prietene.

    Multumesc mult si pentru Green Poppy, am observat cat esti de atenta, mereu imi trimiti un alt sapun drept cadou : )

    btw... as vrea sa stiu cat are termen de valabilitate untul de macadamia. iar in ceea ce priveste balsamul de buze, banuiesc ca tot pana in iulie, ca si precedentul, nu-i asa?

    khamis

    RăspundețiȘtergere
  6. @Khamis:
    Ma bucur ca ti-au placut sapunelele:)
    Untul de macadamia este valabil aproximativ un an, iar in privinta balsamului de buze cred ca ai dreptate. Pup!

    RăspundețiȘtergere
  7. Abia astept sa le incerc, sunt convinsa ca sunt minunate :)
    Pupici!

    RăspundețiȘtergere