Castigatorii giveaway-ului

Salutare, dragilor:) Cum ati petrecut azi? 
Eu, dupa ce-am sarbatorit minunata zi de azi impreuna cu familia si prietenii, iata-ma anuntand castigatorii giveaway-ului de Paste. Pentru alegere am folosit sistemul random.org.

Au fost in total 27 de persoane care s-au inscris. Va multumesc mult pentru participare!
Iata lista cu participantii, in ordinea in care am primit mailurile de inscriere.
 Si acum iata ce parere are random.org despre ei:)





 Asadar, castigatorii sunt:
Adina Spiridon
Ramona Kzy
Anca Toma 

Felicitari! Astept de la voi un mail cu datele de expediere a premiilor...incercati sa il trimiteti in urmatoarele doua-trei zile, ca sa pot sa va trimit sapunelele saptamana asta. Sper sa va placa si sa va sapuniti cu placere in urmatoarele luni...pentru ca rezervele astea de sapun natural sigur o sa va ajunga destul timp:P

Ceilalti participanti, nu uitati ca veti beneficia de o reducere de 5% la urmatoarea comanda pe site-ul www.jovis-homemade-beauty.ro .

As fi preferat sa va faceti cont de acum, pentru ca eu sa va pot seta reducerile de 5% pentru fiecare, iar voi, atunci cand va logati pe site in contul vostru sa puteti vedea preturile direct reduse, in locul celor normale...astfel nu ne mai complicam, voi nu mai trebuie sa ma anuntati printr-un mesaj la plasarea comenzilor ca sunteti participanti la giveaway-ului, eu nu mai trebuie sa verific asta in arhiva de emailuri si totul decurge mult mai simplu.

Daca totusi, dintr-un motiv sau altul, nu vreti sa va faceti cont, va rog ca alaturi de comanda sa atasati un mesaj prin care precizati ca ati participat la acest giveaway. 

Acum ce sa va mai zic?  Doar "Hristos a inviat!"
 

2 comentarii:

  1. Adevarat a inviat! Felicitari castigatoarelor! Imi pare rau ca nu am castigat si eu, insa poate data viitoare voi avea mai mult noroc.
    Eu mi-am facut cont pe site :)
    Pup!

    RăspundețiȘtergere
  2. Oana, nu fi trista, cu siguranta va mai exista si o data viitoare:) Am vazut ca tu si fost printre putinele persoane care si-au facut cont pe site...merci:) Pup!

    RăspundețiȘtergere