Help needed!

Drrrragii mei cititori, 
Am nevoie de ajutorul vostru intr-o problema care ma tot framanta. In ultima vreme, m-au intrebat cateva persoane cat tine un sapun Jovis....si n-am stiut ce sa raspund! Asta pentru ca eu nicioadata nu folosesc un singur sapun ci vreo 3-4 concomitent. Asa ca m-am gandit sa va intreb pe voi, cei  care poate ati incercat sapunurile noastre: 
Cat tine dom'le un sapun?

As vrea cat mai multe opinii daca se poate, asa ca nu va sfiiti. Spuneti cat timp v-a ajuns un sapun, cate persoane l-au folosit in acel interval de timp si in ce scop (adica doar spalat pe maini sau si pe corp). 
Va rog eu mult de tot!



15 comentarii:

  1. Pai, in functie de sortiment as zice ca media este 3 saptamani. Doar En Provence m-a tinut vreo 2 saptamani dar cel cu morcov m-a tinut aproape 4. Ma refer la folosire zilnica + baie/dus de cateva ori pe saptamana x 2 persoane. Destul, asadar.

    P.S. Hainute noi! felicitari! :)

    P.S.2 Te gasesc oare la targ in acest weekend?

    Pup.:*

    RăspundețiȘtergere
  2. Depinde pt ce il folosesti. Pentru ten folosesc sapunul de catina si morcov, care ma ajunge sigur cel putin o luna (folosit de 2 ori pe zi). Daca il folosesc pentru baie, tine mai putin, deh, e o suprafata mai mare de spalat. Cam 3 saptamini, sa zic. Cel mai consumabil mi s-a parut sapunul impotriva celulitei, ajunge cam pentru 10 spalari, hai 12 maxim.
    Ce-mi place la sapunurile Jovis, in comparatie cu alte sapunuri homemade, este faptul ca nu se inmoaie atit de tare la folosire.
    O intrebare (fiecare cu ce-l doare :D): pe noul site vor fi si sapunurile cu sare de mare? Le-am retinut si le astept cu nerabdare. :)

    RăspundețiȘtergere
  3. In functie de cat de uscat (maturat) este sapunul dintre cele folosite de la tine in medie cam 3 saptamani. Folosire zilnica spalat pe maini ( o persoana, cealalta folosind de mofturi doar lichid) plus la baita de 2 ori pe sapt (asadar pe tot corpul) - 2 persoane. Cel mai mult cred ca m-a tinut cel cu portocale si scortisoara.

    RăspundețiȘtergere
  4. Taiat in doua si folosita cate o jumatate, pe mine m-a tinut vreo 4-5 luni un sapun facut de tine, folosit pe corp de trei-patru ori pe saptamana.
    Pentru fata, am folosit un sfert de sapun cam 2 luni, deci unul intreg ar trebui sa-mi ajunga opt luni.

    Mie mi se par spornice, cu conditia sa folosesc bucati din el (ca sa nu se topeasca aiurea) si sa fie tinut intr-o sapuniera din care apa se poate scurge.

    RăspundețiȘtergere
  5. buna Ioana,
    pentru o singura persoana eu am observat urmatoarele:
    - ca gel de dus, un sapun(cel cu alge l-am testat ultima oara)ma tine cam o luna,
    - ca demachiant sau gel de curatare(sapunul purificator cu argila si carbune)ma tine cam 2 luni(curatare seara si dimineata)
    - iar samponul solid in jur de 2 luni si ceva poate chiar 3 luni(am parul putin mai jos de umeri:D si il folosesc la 3 zile).
    Un avantaj care mie mi se pare absolut fantastic la aceste sapunuri multifunctionale, este ca nu mai am grija flacoanelor din plastic pe care le adunam inainte din baia mea.
    Pupici!!
    Ana Maria

    RăspundețiȘtergere
  6. Buna, ma bucur ca am reusit sa intru iar pe la tine.....(era vb de ceva invitatie)...tiam gasit si pagina de FB ff faina te felicit pt tot ce faci!
    nu vreau sa pun coment pt sapunul tau ca eu nu lam folosit le am ale mele, dar depinde de fiecare persoana cum il foloseste daca il uita in putina apa ...normal ca se termina repede, daca nu poate sa tina o luna...
    inca o data te felicit ai aici o gramada de capodopere...!mult succes pe...JOI!si vinzare multaaa!

    RăspundețiȘtergere
  7. @DiAnais:
    Nu, nu sunt la targul din weekendul asta.
    Merci mult pentru parere:) In concluzie, pentru o persoana sapunul ar ajunge in medie 6 saptamani. E ceva!
    Te-am pupat!

    @Nati:
    Merci pentru comment, draga mea:)
    Intr-adevar, sapunurile exfoliante de consuma ceva mai repede, si cel anticelulitic si en provence, de care vorbea Diana. Pe noul site nu vor fi inca sapunurile cu sare...desi sunt gata, prefer sa le prezint odata cu celelate doua game de sapunuri noi. Mai dureaza putin..
    Hugs!

    @Simona:
    Merci pentru vizita:)
    Se pare ca si rezultatul expertizei tale profesionale asupra sapunului este cal acelasi cu al Dianei: 1 persoana - 6 saptamani, 2 pers- 3 saptamani :P
    Te pup!

    @Sadie:
    Wow, dar la tine au tinut ceva sapunurile...mult mai mult decat mi-as fi imaginat. Cred ca secretul tau sta in taierea lor in bucatele mai mici. Good to know!
    Pupici!

    @Ana-Maria:
    Mare dreptate ai cu flacoanele de plastic. E o adevarata usurare si pentru mine sa nu ma mai trezesc cu atatea sticle goale de gel de dus si sampon si gel exfoliant si mai stiu eu ce.
    Merci pentru vizita & te-am pupat!

    @Cristina:
    Da, am avut blogul blocat pentru cateva zile ca sa pot face cateva modificari de aspect..dar acum suntem back in business:P
    Merci pentru cuvintele frumoase!
    Legat de uitatul sapunului in putina apa, de-asta e bine sa ai o sapuniera cu orificii care sa permita scurgerea ei.
    Pup!

    RăspundețiȘtergere
  8. Eu zic asa:
    - Cel cu alge dureaza cel mai putin. Folosit zilnic, pe tot corpul, ma tine 8-10 zile, nu mai mult.
    - Cel purificator il folosesc doar pentru fata si dureaza cam o luna de zile.
    - Toate celelalte (morcov&catina, castravete, en provence, scortisoara, green poppy) cam 3 saptamani.

    De precizat ca la un dus/o baie ma spal cu 2-3 odata :P Nu ma pot hotari la unul singur ;))

    RăspundețiȘtergere
  9. eu si dragos folosim o luna un sapun impreuna si ne spalam pe corp si pe maini. Dupa ce ne spalam, scoatem sapunul din baie si il punem pe o savoniera, intr- un loc uscat, pentru a evita topirea lui inutila. Am si acum un stoc care cred ca totalizeaza vreo 20 de sapunuri, pe care nu am apucat sa le incep, pentru ca nu s- au terminat asa de repede cum ma asteptam. Ne plac sapunurile Jovis pentru ca nu usuca pielea si nu sunt nevoita sa apelez mereu la creme hidratante. Dragos il prefera pe cel cu morcov si catina. Eu ador Sofia Baby Soap, cel anticelulitic, bunatati de la stup si cel cu cafea ..... Uf mi- e greu sa aleg intre ele. Si cel cu portocale si scortisoara e divin...
    The best soaps in town. Ai cele mai bune sapunuri! si spornice! Tine- o tot asa!

    RăspundețiȘtergere
  10. La mine, o persoana, folosit la tot si toate (mai putin par), ma tine cam o luna, o luna jumate. daca ar tine mai mult cred ca m-as plictisi :p

    RăspundețiȘtergere
  11. "Secretul" mi-a fost sugerat de cineva, nu mai tin minte cine si unde, dar a fost o idee foarte inteligenta. Am folosit sapunul cu morcov intreg si l-am dat gata intr-o luna... Ma gandeam cum as putea folosi mai multe sapunuri concomitent, fara sa fac depozit de sapuniere si mi-a fost sugerata ideea taierii lor. Sunt si mai usor de transportat asa.

    Pana la urma, chiar si taiate, tot numai cate unul folosesc...

    RăspundețiȘtergere
  12. Pentru spalat pe fata+gat+decolteu, zilnic, o persoana, un sapunel intreg ma tine cam 6-7 saptamani. Daca il folosesc pentru corp(baie, de 2-3 ori pe saptamana), dureaza cam 3 saptamani.

    RăspundețiȘtergere
  13. pai cele pe care le-am folosit eu au tinut in medie 3 saptamani...am folosit zilnic, o data pe zi, la dusul de seara, pentru tot corpul, in afara de ten...daca il folosesc doar pentru ten, tine de 2-3 ori mai mult...cam asta :)

    apropo, site-ul arata fff bine :D

    pup

    Andreea :*

    RăspundețiȘtergere
  14. Pe mine ma tin in medie 3 saptamani, le folosesc dimineata si seara pt corp.

    RăspundețiȘtergere
  15. @Elena:
    Haha, ce chestie, la mine sapunul cu alge dureaza cel mai mult:D
    Oricum, merci mult pentru parere si te pup dulce!

    @Irina:
    Merci, scumpa, ma bucur mult de tot va plac sapunelele:* Sa le folositi cu placere!
    Si mie imi plan bombonelele tale, si de cand le-am gustat am inceput sa inlocuiesc deserturile conventionale cu unele rrraw....delicios!!

    @Fata Verde:
    Ai dreptate, nici sa tina prea mult nu-i bine:)) Si eu ma plictisesc repede de un produs, de asta folosesc mai multe concomitent:D

    @Sadie:
    Merci ca ai impartasit cu noi descoperirea ta...sunt convinsa ca va fi de mare ajutor:)
    Te pup dulce!

    @Miss Blue:
    Merci pentru vizita si parere. Acum urmeaza sa fac o medie a tuturor datelor oferite de voi:D Te pup si sper sa folosesti cu placere in continuare sapunelele!

    @Andreea:
    Ma bucur ca iti place site-ul si iti multumesc pentru vizita:) Te-am pupat!

    @Ioana:
    Ioana, iti doresc sa folosesti in continuare cu placere sapunurile. Te pup!

    RăspundețiȘtergere