Marturii din sapun natural

Iata ce minunatii mici si dragalase am introdus in magazin...marturii din sapun natural!!!

"Daca esti gazda unui eveniment deosebit, acum iti poti surprinde invitatii cu o inedita marturie din sapun 100% natural, creat si ambalat dupa preferintele tale si in ton cu decorul evenimetului. Fie ca este vorba de o nunta, botez, lansare, deschidere sau pur si simplu o petrecere,  un mini-sapun natural intr-un ambalaj deosebit  este un dar pe cat de original, pe atat de util.






Tipul de sapun este la alegerea ta! Poti opta pentru un tip de sapun deja existent in gama noastra sau pentru ceva cu totul nou...poate vrei  un sapun de culoare verde, sau poate evenimentul are loc la munte si vrei un sapun cu aroma de brad, sau, dimpotriva, intr-o gradina plina cu flori si doresti ca sapunul sa aiba un miros delicat si floral. Vom incerca sa dam viata dorintelor tale!

Ambalajul poate fi de asemenea personalizat.  In imagini am incercat sa prezentam cateva modele reprezentative de marturii, alaturi de ambalaje.  Poti alege o marturie de sapun natural impachetat intr-o hartie cu adevarat distincta si originala, o hartie realizata manual cu flori, frunze sau seminte integrate, legata cu o panglica colorata. De asemenea, poti opta pentru clasicii saculeti din organza sau cutiute din carton cu diverse forme , hartie cu diverse modele (retro, funky, flower power) si banda adeziva din hartie colorata. Sau ,daca ai alta idee, abia asteptam sa o auzim!"


Ce parere aveti? Va plac? Sugestii noi, ceva? 
Abia astept sa va aud (citesc, de fapt) opiniile!:)

Hugs,
Ioana!



10 comentarii:

  1. Wow, sunt atat de frumoase! Si e o super idee!

    RăspundețiȘtergere
  2. voi trimite o viitoare mireasa atunci la tine. Eu nu am timp si nervi de marturii :D

    Sunt superbe!

    Un share de la mine:*

    RăspundețiȘtergere
  3. Merci, Lore! O astept cu drag pe viitoarea mireasa:*

    RăspundețiȘtergere
  4. Foarte frumoasa ideea :)

    Cat despre sapunuri - le-am incercat prima data saptamana trecuta cand am primit comanda si sunt minunate. Nu degeaba le lauda toata lumea :D

    RăspundețiȘtergere
  5. @Anca:
    Ma bucur mult ca ti-au placut sapunurile noastre...sa le folosesti cu placere! Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  6. Sunt superbe. Imi plac texturile ambalajelor, dau un aer natural si fresh, culorile sunt foarte frumoase, pastelate. Sunt foarte potrivite pentru marturii de nunta, botez, diferite evenimente si pentru alte ocazii in care se daruiesc mici atentii.

    RăspundețiȘtergere
  7. Super idee!
    Share si de la mine! :):*

    RăspundețiȘtergere
  8. sunt superbe....hmmmm...cred ca ma apuc si eu sa imi fac :))

    RăspundețiȘtergere