Prelungim termenul pentru giveaway & bla bla...

M-am gandit eu mai bine, si pentru ca oricum premiile vi le voi trimite abia dupa Paste, voi prelungi termenul pentru inscrierea la giveaway pana sambata, 23 aprilie, iar duminica voi anunta castigatorii. Okay?:)

Anul asta m-am hotarat sa vopsim ouala in mod natural, cu coji de ceapa, frunze de spanac, suc de sfecla si alte minuni (Miss Happy are un articol interesat pe aceasta tema)....insaaa, pentru a avea un backup in caz ca nu iese treaba din prima, am zis sa iau si niste pliculete de vopsea conventionala. Vroiam doar o vopsea simpla, rosie. Se pare totusi ca cer prea mult pentru ca am gasit doar "culori moderne si deosebite cu tenta fosforescenta" (dupa cum scria pe cutie) adica roz bombon, verde praz sau galbel canar. Am mai gasit si vopsea pentru oua aurii, argintii si bronz...sau pentru oua marmorate...sau abitpilduri cu icoane pentru oua. Orice, dar nu vopsea simpla rosie. Pe bune, vrea careva din voi oua roz bombon sau aurii? Ce s-a intamplat cu traditionalul ou rosu?


4 comentarii:

  1. Ai dreptate, ouale rosii au ajuns demodate saracele :(. Si eu vreau sa le vopsesc natural anul asta, si daca imi ies le postez pe blog sa ma laud ;). Bafta si tie!

    RăspundețiȘtergere
  2. Azi e marea zi, asteptam numele castigatorilor!
    Bafta tuturor

    RăspundețiȘtergere
  3. noi le-am vopsit suuuper natural, asta si pt pitic:): coji de ceapa, cafea, ceai hibiscus si coji de portocala....rezultatul? culori interesante:)cu siguranta va deveni o traditie sa vopsim ouale cu ce avem prin casa.

    RăspundețiȘtergere
  4. @Deea: Pai atunci nu pot decat sa ma bucur ca mai sunt oameni pentru care oul rosu este inca un simbol ce u merita alterat:P Paste fericit!

    @Alesya:
    Am postat acum castigatorii:) Pup!

    @Laurita:
    Si eu am incercat cu sfecla rosie, insa cred ca ceva nu a mers bine...a iesit o culoare, hmmm, ciudatica...mai incerc la anu':D Paste fericit!

    RăspundețiȘtergere