Sapunurile Jovis acum si la Bacania Hanul Ancutei

Uite cum trece timpul fara sa iti dai seama si eu abia acum va anunt de grand opening-ul Bacaniei Hanul Ancutei din Constanta (care a avut loc luni), magazin de produse naturale traditionale. Eu sunt mare amatoare de asa ceva, asa ca atunci cand am primit propunerea de colaborare din partea lor am fost mai mult decat incantata.

Pana acuma mergeam destul de des la Curtea Brancoveneasca de unde ma aprovizionam cu cea mai buna smantana, paine, lapte pentru preparat propriul iaurt acasa, dulciuri de casa etc, dar de-acum e musai sa trec si pe la Bacania Hanul Ancutei, sa vad ce bunatati au adus deoarece inca nu am apucat sa vad magazinul in forma finala.  

Bacania Hanul Ancutei e pe str I.G. Duca, nr 37, Constanta si va astepta usa larg deschisa si rafturile doldora de mezeluri naturale, dulceturi, paini rumene si pufoase, bauturi alese (au si crama:D), niste specialitati de branzeturi dupa care mie imi lasa gura apa, miere, sucuri, ingrediente culinara de cea mai buna calitate si bineinteles sapunurile naturale Jovis Homemade Beauty:)

Iata ce declara domnul Luis Bucaloiu, unul dintre fondatorii bacaniei, pentru "Replica":
"A meritat fiecare banut. Sunt gurmand, sunt pofticios si intotdeauna am avut probleme in ceea ce priveste alegerea mancarii, a bauturii si atunci am dorit sa deschidem un magazin cu produse traditionale. Dupa doua luni de munca rezultatele sunt vizibile. Incercam sa fim cat se poate de unici si sa atragem clientii prin calitatea produselor. Este un magazin de nisa si sper ca nisa sa fie din ce in ce mai mare. Este vorba despre produse traditionale, produse taranesti preparate in casa si in miniferme. Nu lucram cu marii producatori de asa-zise produse traditionale, pentru ca daca intervin anumiti compusi chimici, deja nu mai putem vorbim de produse traditionale. Produsele noastre din carne sunt sarate, uscate si afumate. Referitor la vinuri, acestea sunt vechi, din zona Dobrogei. Avem palinca din Ardeal, tuica si rachiu de caise pe care il recomand tuturor, gemuri, serbeturi, sucuri din zona Dambovitei si paine dobrogeana."


Eu maine dau o raita pe acolo, cu plasa de cumparaturi larg deschisa si primitoare, si daca vreti, va arat si voua ce-am gasit si ce am cumparat bun. Oricum, uitandu-ma la pozele lor de pe Facebook, presimt ca nu o sa ma lase inima sa plec fara niste paine d'aia rotunda si adevarata sau branza cu mirodenii .

 Chiar daca produsele sunt mai scumpe la astfel de magazine, eu cred ca merita pe deplin sa iei mai putin dar infinit mai bun si mai sanatos. Va zic sincer, gustul nici nu se compara cu ce gasiti in supermarketuri! E adevarat, traim intr-un timp in care nu avem cum sa ne ferim de poluare, dar macar prin alegerile constiente pe care le facem putem sa reducem cantitatea substantelor nocive introduse in organism. Iar daca nu va pasa de asta, macar gustul de mancare adevarata trebuie sa fie un factor:)

Pe maine, asadar!

5 comentarii:

  1. Foarte fain! Nu prea-mi dau eu seama unde vine adresa si nici pagina lor de net nu merge...dar aflu eu pana la urma! :)

    RăspundețiȘtergere
  2. felicitari :D ca apar si sapunurile tale pe acolo si da te rog sa ne arati ce ai cumparat

    RăspundețiȘtergere
  3. @Diana:
    Bacania e pe IG Duca inainte e intersectia cu Mamaia, cum vii dinsre casa de cultura:) Pupici!

    @Adizzy:
    Merci, draga mea, maine negresit va arat plasa cu cumparaturi;)

    RăspundețiȘtergere
  4. abia astept sa merg si eu pe acolo

    intrebare: curtea brancoveneasca unde e situata? am tot vazut banere dar nu-i stiu adresa...

    RăspundețiȘtergere
  5. @DouaMainiStangi:
    Strada pe care e curtea brancoveneasca se numeste vasile lupu, parca. E pe langa intersectia mircea cu mamaia, a doua strada la dreapta dupa intersectie, cum mergi spre parcul de la spital...
    Te pup!

    RăspundețiȘtergere