Transport gratuit pentru toate comenzile

Cum in ultimele  trei zile internetul nu a binevoit sa mearga, nu v-am putut anunta nici de promotia de weekend, care consta in transportul gratuit pentru toate comenzile. Ca sa recuperam, si pentru ca noua ne place foarte mult primavara tarzie, vrem sa sarbatoriti cu noi aceasta perioada minunata fara sa aveti grija taxei de transport pentru comenzile facute.


Asadar, taxa de transport este din partea casei pentru toate comenzile plasate pe site-ul nostru in intervalul 16-22 mai, indiferent de valoarea lor.

Pentru ca, dupa cum ziceam, aerul asta cald de mai ne inspira, pana la finalul acestei luni vom arunca in stanga si-n dreapta cu mostre de produse si cupoane de reducere, atasate comenzilor plasate pe site-ul nostru.

Enjoy!


Un comentariu:

  1. Ioana multumesc pentu sapunurile trimise.Esti o dulce ca de obicei si mi-ai trimis si doua monstre.Sant foarte multumita de sapunurile tale care imi fac foarte bine la par si piele.Sa nu te opresti niciodata din a face aceste minunatii.Te pup si multumesc din suflet ca existi.Diana

    RăspundețiȘtergere