Aventuri sapunaresti

Cum nu trebuie sa ne plafonam niciodata, iar experientele si incercarile noi sunt intotdeauna de dorit, ieri am facut un sapun nou si diferit de ceea ce avem in gama...pentru ca ma saturasem sa tot pun in practica aceleasi retete, repetate de-atatea si atatea ori :)

Iata-l azi dimineata, proaspat scos din forma.


Apoi l-am taiat frumos in bucati numai bune de pozat.  Si acum sa va prezint modelul din imagini:)
"Makeup-ul" este facut cu argila roz (care a iesit de fapt mai mult un rosu-caramiziu) si carbune medicinal, poarta "bijuterii" din sare roz de Himalaya si un parfum fresh de bergamot si roinita.


 Mie mi se pare ca arata grozav...ca si combinatie de culori, model realizat prin combinarea celor doua straturi (care este unic pe absolut fiecare bucata de sapun), datorita cristalelor de sare fara de care cred ca arata destul de banal. Voi ce parere aveti? Va place?


Stiti ce este foarte frumos cand faci un sapun (mai ales din acesta in doua sau mai multe straturi, cu valuri si modele)? Ca nu stii niciodata cum o sa iasa! Iar nerabdarea de a trece odata ziua si de a-l putea scoate din forma este maxima...pentru mine cel putin:) L-am plamadit aseara si efectiv imi doream sa adorm mai repede ca sa il pot vedea dis de dimineata:D Weird, i know! I'm a soap freak:))


 Dupa ce va trece perioada de maturare, probabil va fi o foarte limitata editie de sapun, asta pentru ca nu am facut prea multe bucati. Si inca nu i-am gasit un nume!


Ia ziceti, ce va inspira sapunul asta? Cum sa-l botezam?

Hugs,
 Ioana



15 comentarii:

  1. Eu l-as denumi Phoenix. Pentru ca mi se pare ca modelul de pe sapunul frontal din ce-a dea doua poza seamana cu un Phoenix :p

    RăspundețiȘtergere
  2. Hot lava...asta-mi inspira mie. :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Buna, Ioana! Arata extraodinar de bine si cred ca ar putea sa se numeasca "Precious Seduction" , pentru ca contine ingrediente speciale. Cateva ingediente ii dau aspectul acela seducator. :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Bravo,Ioana! Arata super!
    Pe mine ma duce cu gandul la a "Swirl of Emotions/Passions".
    Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  5. Cand ma uit la el, ma duce cu gandul la Orient.. :-?

    RăspundețiȘtergere
  6. Arata minunat! Jewel cred ca-l descrie perfect desi si Hot lava propus de dianais mi se pare un nume foarte inspirat. Oricum felicitari e un sapun intr-adevar deosebit atat ca aspect cat si ca ingrediente alese!

    RăspundețiȘtergere
  7. Fetelor, multumesc mult petru comentarii si sugestii:) Inca nu m-am hotarat asupra numelui dar o sa va anunt cu siguranta care va fi acesta...de asemenea, cea care a venit cu propunerea castigatoarea va primi cadou un astfel de sapun. Va pup!

    RăspundețiȘtergere
  8. eu i-as zice "sunset dream"

    RăspundețiȘtergere
  9. Arată super bine. Îmi inspiră ceva foarte familiar, dar nu ştiu ce...de aceea nici nu pot da un nume :D îmi vine în minte doar "black velvet", deşi nu cred că are vreo legătură...dar negrul ăla îmi place tare mult cum arată pe fundal roşu-portocaliu :D

    RăspundețiȘtergere
  10. eu cred ca Precious Seduction chiar i se potriveste

    RăspundețiȘtergere
  11. Mie imi inspira lava si fum asa ca l-as boteza Himalaya vulcan.

    RăspundețiȘtergere
  12. Inefabil, sau, dacă îți place mai mult în engleză, ineffable. Săpunul ăsta mă duce cu gândul la o rochie roșie peste care se așează tul negru, în falduri ample, pe care nu le poți atinge, pentru a nu le strica jocul.

    RăspundețiȘtergere