Campanie de testare pentru bloggeri


Cred ca era timpul sa avem si noi o campanie de testare, nu?:)
Deocamdata pentru bloggeri iar undeva prin toamna si una deschisa pentru toata lumea.

In perioada 19-31 august, bloggerii au unda verde la sapunurile naturale Jovis! Daca ai un blog, esti interesat de produsele de ingrijire naturala si vrei sa incerci sapunurile noastre, atunci aceasta campanie este pentru tine. Acum ai ocazia sa testezi gratuit doua sapunuri naturale Jovis si sa iti impartasesti parerea cu cititorii tai.

Cum procedezi
Ne trimiti un email la office@jovis-homemade-beauty.ro in care ne spui cateva cuvinte sincere despre tine si blogul tau si de ce ai vrea sa incerci sapunurile noastre. De asemenea, te rugam sa ne povestesti un pic si despre tipul tau de piele, particularitati, probleme, arome preferate. Apoi iti alegi un sapun pe care ai vrea sa il testezi (oricare din cele trei game -Clasic, Ambrozia, Salt Bar). Cel de-al doilea sapun va fi o surpriza din partea noastra.
Ne rezervam dreptul de a fi selectivi, astfel incat, dupa ce vom arunca o privire pe blogul tau, te vom anunta daca cererea ta a fost acceptata sau nu.

*Nota. Blogul nu trebuie sa fie neaparat despre frumusete si ingrijire sau review-uri cosmetice, ci poate sa aiba orice subiect te pasioneaza.
Cum decurg lucrurile 
-mailurile de aplicare vor fi trimise in perioada 19-31 august -produsele vor fi expediate in doua transe: prima parte pe 25 august (pentru cei care s-au inscris in perioada 19-24 august) iar ce-a de-a doua parte pe 1 septembrie (pentru cei care s-au inscris intre 25 si 31 august)  
-urmeaza perioada in care te cunosti mai bine cu sapunurile noastre, infiripati o relatie si deveniti prieteniZâmbet  
-apoi dezvalui lumii intregi experienta ta cu sapunurile Jovis si ne trimiti si noua linkul cu articolul respectiv

Sunt pregatita sa primesc cat mai multe cereri asa ca astept cu drag emailurile voastre!

V-am pupat,
Ioana

Later edit:
Deoarece in prima etapa a campaniei de testare numarul de aplicatii ne-a intrecut asteptarile si astfel am acceptat un numar considerabil de bloguri, si pentru ca nu vreau sa sufoc atmosfera din blogosfera cu review-uri ale sapunurilor naturale Jovis, am hotarat ca cea de-a doua etapa a campaniei sa se desfasoara undeva la sfarsitul lunii septembrie, inceputul lunii august. Pana atunci, voi puteti trimite in continuare mailuri pentru inscrierea in campanie, doar ca produsele va vor fi trimise mai tarziu, in septembrie-octombrie.


11 comentarii:

  1. Super !
    ti-am trimis e-mailul, multumim Ioana :*

    RăspundețiȘtergere
  2. ce pacat ca e doar pt bloggeri...

    RăspundețiȘtergere
  3. Buna,
    M-am inscis si eu la aceasta campanie, sper sa am noroc. Ati avut o idee foarte buna! e bine-venita aceasta campanie!
    Felicitari!

    RăspundețiȘtergere
  4. super initiativa :) o sa aplic si eu

    RăspundețiȘtergere
  5. ce de lume care pana acum nu a zis nici pas pe blogul tau ... asa e romanul. poate sa fie orice, doar GRATIS sa fie. nu mai conteaza dc ii place, dc are nevoie, dc stie despre ce e vorba.. :)

    RăspundețiȘtergere
  6. @SuperficialBeauty nu iti inteleg comentariul, al 5-lea din 6.. care lume ?
    Nu sunt sute de comentarii, nici macar zeci. Eu una stiu despre ce e vorba, am si comentat, dar mai ales am cumparat produse Jovis.

    RăspundețiȘtergere
  7. Buna, daca blogul meu este tot despre sapunuri, merge sa particip? Mereu am vrut sa compar sapunurile facute de mine cu a altor sapunari mai vechi in meserie.

    RăspundețiȘtergere
  8. Buna tuturor!
    M-am inscris si eu! Sper sa am noroc :)
    Felicitari pentru initiativa!

    @SuperficialBeauty: eu una am studiat ingredientele produselor si nu m-as fi bagat doar pentru ca sunt gratis! incearca sa fii mai buna si intelegatoare ca persoana, zic eu... tu faci ce vrei...

    RăspundețiȘtergere
  9. eu am avut sansa sa incerc produse Jovis..am fost super, mega, extra multumita....am scris despre ele pe blog..chiar prima mea postare pe blog a fost cu sapunurile Jovis :):):)...apoi am luat si cate ceva din magazinas , iar ceea ce am incercat de la sapunuri pana la massage bars nu m-au dezamagit...oricum felicitari Ioana pentru ceea ce faci si voi urmari cu interes impresiile bloggeritelor alese de tine.

    cele bune,
    laura.

    RăspundețiȘtergere
  10. Multumesc mult pentru cuvintele frumoase, Laura!
    Si eu astept sa citesc parerile fetelor:)

    RăspundețiȘtergere